De ce sa alegi un apartament nou si nu unul vechi

 

Un procent destul de mare de aproximativ 40% dintre complexele rezidentiale nou construite au fost ridicate folosind materiale de calitate. De asemenea, ele sunt localizate in zone usor accesibile si beneficiaza de infrastructura completa. Pe langa asta, cumparatorii au insa si alte criterii in alegerea unei locuinte. Designul si confortul sunt doua caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca orice apartament nou si care nu sunt oferite de structura unuia mai vechi

6 motive pentru care sa alegi un apartament nou in locul unuia vechi

  1. Finisaje moderne

Apartamentele noi sunt definite in primul rand de finisaje moderne si solutii de design care mai de care mai inovative. Incepand de la ferestre si usi, pana la parchet si gresie, totul este nou, deci arata impecabil. Mai mult decat atat, in anumite ansambluri rezidentiale, clientilor li se ofera posibilitatea de a face alegerile in ceea ce priveste culoarea sau tipul acestor finisaje. Aceasta este o alta caracteristica a apartamentelor noi, si anume aceea ca au un grad mare de personalizare.

  1. Locuri de parcare

Desi nu este o regula, blocurile vechi sunt construite in zone aproapiate de statii de autobuz, tramvai sau metrou. La fel se intampla si in majoritatea celor nou construite, insa un avantaj pe care doar acestea il au este ca dispun de locuri de parcare suficiente pentru a acoperi numarul de masini pe care le detin proprietarii apartamentelor din complexele rezidentiale. In Bucuresti dar si in alte orase mari ale tarii, in care problema locurilor de parcare este de importanta majora, acesta este un aspect de luat in calcul atunci cand alegi sa cumperi un apartament.

  1. Spatii verzi

Cartierele noi sunt gandite si localizate astfel incat sa ofere locuitorilor cat mai multe avantaje. De aceea, in mai toate complexele rezidentiale sunt amenajate parculete si spatii verzi, destinate in special familiilor cu copii. Ele sunt locuri ideale de relaxare si de recreere.

  1. Suprafete mari

Apartamentele noi sunt disponibile in diferite structuri si au o compartimentare foarte eficienta. Aceste caracteristici confera o buna dispunere a spatiului, pentru ca locuitorii sa beneficieze de avantajele unei suprafete mari.

  1. Confort sporit

Dezvoltatorii imobiliari incearca sa ofere clientilor tot confortul pe care acestia il cauta, prin utilarea cat mai completa a apartamentelor din blocurile pe care le construiesc. Drept urmare, majoritatea imobilelor din cartierele rezidentiale au instalatii noi, sau centrala termica deja montata. Tot in scopul sporirii gradului de confort, anumiti dezvoltatori asigura servicii post-vanzare, prin intermediul carora mentin legatura cu noii proprietari, in eventualitate remedierii problemelor ce pot sa apara in apartament.

Apartamentele noi au beneficii pe termen lung

Dat fiind faptul ca imobilele sunt construite recent, achizitionarea unui apartament nou in complexele rezidentiale al caror numar continua sa creasca este o investitie pe termen lung. In cazul acestor locuinte, nu exista practic niciun pic de uzura, asa cum se intampla in situatia celor din blocurile vechi. Pe de alta parte, din punct de vedere financiar, este foarte putin probabil ca valoarea sa scada brusc, astfel ca poate fi dat spre vanzare oricand.

 

Achizitioneaza unul dintre apratamentele din cadrul ansamblului rezidential Citta Residential Park si bucura-te de avantajele unei locuinte noi!