Principalele beneficii ale unui apartament decomandat 

 

In alegerea unui apartament se tine cont de mai multe criterii. Localizarea, proximitatea fata de diferite mijloace de transport in comun, suprafata, utilitatile si pretul sunt doar cateva dintre cele mai importante aspecte de urmarit inainte de a lua decizia ferma de a achizitiona un apartament.

Apartamente decomandate, semidecomandate sau nedecomandate –  care sunt diferentele? 

Tipul de compartimentare este un aspect la fel de important, ca si celelelte enumerate anterior, atunci cand trebuie sa alegi care va fi urmatoarea investitie imobiliara. Dorinta de a avea apartamentul compartimentat asa cum iti doresti ramane valabila si in cazul in care iti alegi locuinta in care sa stai cu chirie, nu neaparat pe care vrei sa o cumperi. O data cu gradul de confort, creste insa si pretul de cumparare sau de inchiriere al imobilului.

 

Pentru a cunoaste mai bine care sunt diferentele intre cele trei tipuri de apartamente, iata o scurta descriere a fiecaruia dintre ele:

 

 

  • Apartamente decomandate

 

In cadrul apartamentelor decomandate, camerele sunt separate, din acest motiv fiind cele mai cautate tipuri de imobile. Intrarea in locuinta si accesul in camere se face prin intermediul holurilor.

 

 

  • Apartamente semidecomandate

 

Apartamentele semidecomandate sunt construite atat din incaperi separate printr-un hol, dar si din camere in care se trece prin una in cealalta. Asa cum este cazul unui apartament semidecomandat cu doua camere, de exemplu, pentru a accesa dormitorul, trecerea se face din living printr-un hol.

 

 

  • Apartamente nedecomandate

 

Apartamentele nedecomandate, cunoscute ca si locuinte tip “ vagon”, au un singur hol, aflat, de regula, la intrarea in casa. Camerele sunt inlantuite, trecerea dintre camere si baie fiind posibila doar prin camera de zi. De exemplu, intr-un apartament nedecomandat cu trei camere, accesul spre dormitor se face direct prin living, nu printr-un hol.

 

Mai putin intalnite sunt apartamentele cu structura circulara. Ele reprezinta o varianta combinata a unui apartament decomandat si unul semidecomandat. In astfel de locuinte, exista doua holuri iar trecerea intre acestea se poate face fie prin living, fie prin bucatarie.

Avantajele unui apartament decomandat 

Apartamentele decomandate sunt cele mai bine cotate pe piata imobiliara. Acest lucru se intampla datorita numeroaselor avantaje pe care le are, obtinute prin dispunerea separata a camerelor. Iata care sunt principalele trei beneficii ale apartamentelor cu o compartimentare decomandata:

 

 

  • Sunt spatioase

 

Datorita dispunerii separate a camerelor, intermediate doar printr-un hol, acestea sunt de obicei apartamentele cu cea mai mare suprafata utila. Asta inseamna ca vei avea destul spatiu pentru tine si familia ta si chiar si pentru a depozita anumite obiecte, avand in vedere ca majoritatea apartamentelor decomandate exista si o camara sau o debara special creata pentru acest scop.

 

 

  • Te bucuri de intimitate

 

Intr-o familie, fiecare membru isi cere dreptul la intimitate. Asa ca, cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestei cerinte o reprezinta un apartament decomandat. Copii vor avea camera lor cand sunt mici, mai apoi, asa cum se intampla in situatia familiilor cu doi copii, fiecare dintre ei va putea sa isi creeze propriul spatiu. La fel, parintii se vor bucura de intimitatea de care au nevoie.

 

 

  • Ai parte de confort

 

Desi preturile sunt un pic mai crescute decat cele pentru apartamentele semi si nedecomandate, locuind intr-un apartament decomandat, beneficiezi de cel mai mare grad de confort. Peretii despartitori ajuta la creare unui atmosfere benefice pentru fiecare membru al familiei in parte, fiind buni izolatori termici dar si fonici.

 

Daca nu esti decis, vizualizeaza apartamentele din complexul rezidential Citta Residence. Acum beneficiezi de oferte speciale la apartamente de 2 si 3 camere!