3 mituri despre apartamentele noi

Sursa foto: Nuscocitta.ro

 

Dacă dorești să îți achiziționezi un apartament, probabil ai început să cercetezi subiectul în mediul online și să îți întrebi prietenii unde ar fi bine să te muți. Există varianta apartamentului nou, într-un complex rezidential modern. Ai auzit tot mai mulți prieteni care și-au achiziționat apartamentul la cheie, într-un bloc nou, cu toate acestea nu știi ce să crezi. Citește mai jos 3 mituri despre apartamentele noi!

 

Structura de rezistență slabă

Tavanul cade, vecinii îi auzi când fac baie, iar la un cutremur se dărâmă blocul, sunt idei pe care le-ai auzit și care nu încurajează achizitionarea unui apartament nou.

Blocurile construite în complexul Città Residential Park au o structură compusă dintr-un radier general cu grosimea de 160 centimetri și o suprastructură alcătuită din diafragme, stâlpi și grinzi din beton armat. În interior, compartimentările între două apartamente sau între un apartament și spațiile comune sunt realizate din diafragme și zidărie.

Mitul că un bloc nou nu înseamnă calitate, mai mult, se dărâmă ca un castel de nisip este unul nefondat. Accentul pus pe siguranța familiei are la bază nu doar structura de rezistență realizată la grad seismic ridicat, dar include și elemente precum: sistem de detecție și prevenire a incendiului, izolații rezistente la foc, zgomot, schimb de temperatură, instalații sanitare și electrice la standarde europene.

 

Finisaje ieftine

Știi că un apartament nou îl iei la cheie, deci ai gresie, faință, grupuri sanitare incluse, dar ai auzit că sunt de cea mai slabă calitate. Așadar, un alt mit este că apartamentele noi sunt făcute cu finisaje ieftine.

Città Residential Park poate distruge cu ușurință și acest mit. Finisajele sunt de cea mai bună calitate, iar dotările ultramoderne. Doar câteva exemple din acest arsenal sunt: băi utilate cu obiecte sanitare de calitate înaltă (vasul suspendat, lavoarul montat pe un blat din stejar stratificat), încălzire în pardoseală, parchet laminat 10 mm clasa abraziune AC 4 (trafic intens), gresie porțelanată în bucătării și băi.

Un apartament nou nu înseamnă așadar rabat de la calitatea finisajelor, din contră, datorită tehnologiei avansate vei fi placut surprins că totul în jur este nou, modern, atent montat.

 

La capătul Pământului

Un alt zvon când vine vorba de blocurile noi este acela al poziționării proaste. Mai precis, că sunt departe de zonele de interes din plin oraș. Cu toții ne dorim parcuri, grădinițe și scoli aproape de casă. Perfect de înțeles! Nu înseamnă că un bloc nou nu îți poate aduce această facilitate a proximității.

Città Residential Park este construit în sectorul 2 al Bucureștiului, cu două puncte principale de acces: din Șoseaua Pantelimon și din Bulevardul Chișinău. Mai precis, ansamblul este construit la Piața Delfinului, lângă Mega Mall. Sunt aproape numeroase școli și grădiniîe, precum și alte puncte de interes.

 

Cele 3 mituri despre apartamentele noi au fost așadar combătute. Ce este important pentru tine când vine vorba de locuință? Realizează o lista cu tot ce îți dorești de la noul tău apartament. Vezi, consultă și nu te lăsa influențat de zvonuri!

Echipa Città Residential Park te asteaptă cu mare plăcere pentru o vizită.