5 avantaje de care te bucuri dacă achiziţionezi un apartament nou

 

O investiţie într-un apartament este una de lungă durată. Căutările pot să se prelungească, iar întrebările care apar sunt diverse. Una dintre ele este: De ce să aleg un apartament nou? Cumpărătorul nu îşi doreşte să facă nici cea mai mică greşeală cu o alegere atât de importantă. Când ajunge acasă după o zi plină la serviciu trebuie să se simtă ca într-o oază de confort, relaxare şi bună dispoziţie.

 

  1. Fără cheltuieli suplimentare

Apartamentul nou se achiziţionează la cheie. Acest lucru înseamnă că noul locatar nu trebuie să aibă bani deoparte pentru a schimba chiuveta, pardoseala sau uşa de la intrare. Un apartament vechi trebuie arătat unui expert pentru a evalua care vor fi costurile cu îmbunătăţirile. În felul acesta, cumpărătorul nu va avea surprize neplăcute la final cu o investiţie mult prea mare din cauza unei estimări eronate. Într-un apartament vechi sunt cheltuieli cu elemente precum gresie, pardoseală, grupuri sanitare, la care se adaugă şi costul mâinii de lucru. Astfel, dacă renovarea unui apartament vechi poate duce la mii şi mii de euro, preţul unui apartament nou este final.

 

  1. Mutarea are loc rapid

Achiziţionarea unui apartament nou este strâns legată de dorinţa cumpărătorului de a se muta cât mai rapid. Un apartament vechi implică timp cu renovările, iar înainte de toate este necesar să fie găsită o echipă de profesionişti disponibilă să lucreze la îmbunătăţirea locuinţei. Lucrul la apartament nu înseamnă doar timp, dar şi zgomot în bloc, în special dacă s-a optat pentru dărâmarea unui zid cu scopul de a câştiga mai mult spaţiu într-o încăpere. Uneori apar şi observaţii supărătoare din partea vecinilor. Un lucru de luat în calcul este şi faptul că echipa de meşteri poate necesita supraveghere, iar învoirea de la serviciu nu este un lucru tocmai uşor. Apartamentul nou îşi asteaptă proprietarii fără să ceară nimic din toate acestea.

 

  1. Mai mult spaţiu

Nu mai este demult o noutate că apartamentele noi sunt mai spaţioase decât cele vechi. Cu siguranţă unul dintre motivele pentru care o persoană alege să se mute este nevoia de mai mult spaţiu. Visul de a avea încăperi mari, luminoase, ca în reviste se poate îndeplini. O cameră aerisită este liniştitoare, comparativ cu una ticsită, care oboseşte locatarul.

 

  1. Locuri de parcare supraterane sau subterane

Un subiect delicat este cel al locurilor de parcare. Nimănui nu îi place să se învârtă în jurul blocului seara pentru a găsi loc de parcare şi în final să fie nevoie ca maşina să fie lăsată la cinci blocuri distanţă. Cu atât mai puţin discuţiile în contradictoriu cu vecinii sau o atenţionare de tipul „acolo parchează el” nu sunt plăcute. Un apartament nou oferă loc de parcare suprateran sau chiar subteran. Cum ţi se pare ca iarna să nu dai cu racleta şi să cureţi maşina de zăpadă? Vei câştiga timp preţios pentru tine.

 

  1. Detaliile fac diferenţa

Da! Este momentul să fii înconjurat de lux! Apartamentele din cadrul ansamblului rezidenţial Citta Residential Park au finisaje şi facilităţi de cea mai înaltă calitate. Beneficiezi de un sistem ultramodern de încălzire în pardoseală, tâmplăria interioară este Pinum, grupurile sanitare au un design elegant şi modern, fiind produse în Italia. Parchetul laminat este de 10 mm, iar bucătăriile şi băile sunt finisate cu gresie porţelanată. Te invităm să ne faci o vizită. Echipa noastră abia aşteaptă să te cunoască!