7 avantaje ale apartamentelor noi pe care nu le știai

Sursa foto: Nuscocitta.ro

 

Achiziția unui apartament nou este o decizie care trebuie atent cântărită. Este o investiție pentru o viață, astfel că vrei ca locuința să fie așa cum ai visat-o. Cu siguranță câteva dintre avantajele apartamentelor noi le cunoști: suprafața este mare și atent compartimentată, finisajele sunt noi, în plus acestea sunt gata la cheie, trebuie doar să te muți. Un complex rezidențial nou îți aduce de fapt mult mai multe avantaje la care nu te-ai gândit. Iată care sunt acestea!

 

Parcare subterană

Da, știai că apartamentele noi oferă locuri de parcare, este un avantaj real. Îți dorești să ai locul tău propriu pentru mașină. Ce-ai spune însă ca locul de parcare să fie subteran? Da, să ajungi cu liftul în parcare și iarna să nu mai dai cu racleta pentru a curăța parbrizul sau a da zăpada laoparte. Pornești spre job cu 15 – 20 de minute mai repede. Sună bine? Este un avantaj de care poți beneficia. Ține cont de el!

 

Parc supravegheat

Siguranța copiilor primează. Îți dorești să stai liniștit cât știi că ei se joacă în parc. Pentru o familie cu copii sau care urmează să aibă, alegerea apartamentului înseamnă sa îndeplinească o serie de criterii pentru siguranța și bucuria lor. Așa cum o grădiniță aproape sau o școală sunt lucruri esențiale, un parc securizat este un avantaj pe care blocurile noi îl au. Ia în considerare așadar și acest avantaj.

 

Incintă securizată

Probabil nu ești obișnuit nici cu asta, și anume blocul tău să fie supravegheat video și să aibă pază. Este un avantaj al apartamentului achiziționat în bloc nou. Este liniștitor să știi că siguranța casei tale și a membrilor familiei este luată în considerare.

 

Centrală proprie

În blocurile noi, un accent mare este pus pe soluțiile moderne care implică economie energetică, deci facturi scăzute și o grijă față de planetă. Astfel, într-un apartament nou te va surprinde plăcut o centrală proprie de apartament în condesație, care spre deosebire de cele clasice asigură un randament mai bun și consum redus.

 

Încălzire în pardoseală

Poate că visai la acest confort sporit, însă nu ai îndrăznit să crezi că îți vei permite acest lux. Să ieși din cadă și să nu îți pară rău că nu ai papucii aproape, pentru că tu ai pardoseala caldă, să știi că cel mic nu va răci pentru că se joacă pe gresia rece. Da, este un avantaj de care poți beneficia! Pe lângă confortul sporit pe care îl asigură încălzirea în pardoseală, aceasta implică și economie de energie, dar înseamnă și lipsa radiatoarelor, deci o mai bună gestionare a spațiului.

 

Obiecte sanitare produse în Italia

Știai că un apartament nou vine implicit cu obiectele sanitare. Ceea ce probabil nu știai, este ca acestea pot fi chiar de ultimă generație, de o calitate înaltă și ultra moderne. Lavoar montat pe un blat din stejar stratificat, vasul suspendat sunt dotări care pot fi ale băii tale. Sunt obiecte sanitare produse în Italia, inclusiv bateriile pentru lavoare și cadă/duș.

 

Ascensoare de ultimă generație

Când te muți în bloc nou nu trebuie să stai cu grija că trebuie să îți iei la etajul 1 sau 2, pentru că altfel riști să urci o sumedenie de trepte. Un bloc nou înseamnă implicit ascensoare de ultima generație, silențioase și rapide. Unde pui că nu unul, dar două ascensoare în bloc îți stau la dispoziție, fiecare cu o capacitate de 8 persoane. Cred că nu ai nici cel mai mic motiv să nu te bucuri de priveliștea ta de la etajul superior.

 

Città Residential Park îți pune la dispoziție toate aceste avantaje prezentate mai sus. O echipă profesionistă te asteaptă pentru vizionare, să îți prezinte apartamentele noi și să îți ofere toate detaliile.