A avea casa ta poate deveni realitate. Te gândesti să îți achiziționezi un apartament cu 2 camere? Città Residential Park îți pune la dispoziție 5 tipuri de apartamente cu 2 camere care au aproximativ 70 mp construiți. Te vei bucura inclusiv de o terasă proprie generos de mare. Avantajele de a alege un apartament într-un ansamblu rezidențial nou sunt numeroase. În primul rând nu mai ai grija renovării, te muți direct. În plus economisești banii care te-ar fi costat pentru gresie, faianță, parchet, centrală, manopera muncitorilor. Ai fi surprins, însă o renovare poate fi mult mai costisitoare decât crezi. Costurile sunt numeroase, variate și se adună.

Mai jos îti sunt prezentate avantajele de a îți achizitiona un apartament cu 2 camere în complexul Città Residential Park, situat în apropiere de Piața Delfinului, în sector 2, lângă Mega Mall. Este un ansamblu format din 4 blocuri cu 380 de apartamente ce pot fi achiziționate inclusiv cu programul Prima Casă.

 

Apartament cu 2 camere

Città Residential Park îți oferă atât apartamente cu 2 camere, cât și apartamente cu 3 camere. Există 5 tipuri de apartamente cu 2 camere care au aproximativ 70 mp construiți. Toate apartamentele au fost însă gândite și împărțite astfel încât să profiți la maximum de spațiul lor și să te simți cât mai confortabil. Suprafețele mari vitrate asigură o bună luminozitate.

Orice opțiune ai alege vei fi cu siguranță încântat de bucătaria închisă, separată de restul camerelor. De asemenea, zona de zi este bine delimitată de cea de noapte, astfel încât să te poți bucura de intimitatea pe care ți-o dorești.

 

Facilități

Apartamentele din Città Residential Park se deosebesc în primul și în primul rând prin modul de compartimentare eficient, apoi prin finisajele de o calitate superioară și dotările ultramoderne. Fiecare apartament are inclusă centrală termică în condensație care asigură un randament mai bun și consum redus în comparație cu cele clasice.

Obiectele sanitare sunt de cea mai înaltă calitate produse în Italia. Parchetul laminat este de 10 mm clasa abraziune AC 4 (trafic intens), fabricat în Germania. În bucătării și băi este montata gresie porțelanată.

Un aspect ultramodern este cel al încălzirii prin pardoseală în întregul apartament. Nu doar ca oferă un confort sporit (cel mic se poate juca în voie, nu ai o probelmă dacă nu ai papucii la îndemână), dar și economie de energie, așadar un consum cu 30% mai mic, iar cum prezența radiatoarelor nu mai este necesară, rămâne mai mult spațiu pentru aranjarea și poziționarea pieselor de mobilier fără nici cea mai mică îngrădire.

 

Vecinătăți

Città Residential Park este un ansamblu rezidențial situat într-o zonă bine conectată a Bucureștiului, având în apropiere puncte de interes precum stație de metrou (Costin Georgian la 15 minute de mers pe jos sau Piața Iancului la 3 stații cu tramvaiul), stație de tramvaie și autobuze. O serie de școli și grădinițe se află în apropiere, precum și parcuri unde poți ajunge pe jos (Parcul Național, Parcul Florilor, Parcul Morarilor) sau la doar 3 stații de autobuz (Parcul Alexandru Ioan Cuza, cunoscut sub numele IOR).

Shoppingul are loc tot în proximitate. Hipermarketuri de renume se află la doar 6 – 9 minute de mers pe jos, iar centrul comercial Mega Mall la numai 8 minute realizate într-o plimbare.

 

Vizionează și tu apartamentele cu 2 camere din Città Residential Park și alege-l pe cel potrivit ție. Echipa noastră îți stă la dispoziție.

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro