Câteva trucuri simple pentru a decora primul tău apartament

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro

 

Fie că l-ai luat prin programul Prima Casă, cu credit ipotecar sau ai primit o moștenire valoaroasă, achiziția primului tău apartament nou într-un complex rezidential este demnă de laudat și de apreciat. Pentru că un apartament luat într-un apartament nou îți aduce norocul să nu ai de lucru cu renovarea, cu achiziționarea grupurilor sanitare, tot ce trebuie să faci acum este să te gândești la decorarea primei tale case. Cu siguranță ti-e drag și abia așteptai momentul acesta. Cateva trucuri simple îti vor fi așadar de folos.

 

Perdele

De cele mai multe ori perdelele sunt lăsate la final. Intr-adevar ele reprezintă un accesoriu și nu sunt esențiale dacă dorești să te muti repede. Important este să tii cont de prezenta lor la tine în apartament. Perdelele reușesc să ofere o atmosferă caldă, intimă și primitoare casei tale. Dacă predomină culorile neutre în apartament, poți opta pentru orice culoare îți face plăcere. Vei da o notă de vitalitate, alegând un model viu, tare

 

Zona covorului

De la pereti te poti muta la zona podelei. Alege să adaugi apartamentului tău textură și prin a așeza un covor potrivit ca dimensiune încăperii tale. Nu trebuie să fie uriaș. Este important să decorezi aspectele mari și vei vedea ulterior cât de ușor îti vor veni ideile pentru lucruri mai mici. Zona de covor are puterea să strangă în jurul ei piese de mobilier, să alcătuiasca un loc care să fie preferat de membrii familiei pentru relaxare.

 

O intrare specială

Nu lăsa la întamplare zona de hol. Este important să creezi un prim impact pozitiv, plăcut. Ai nevoie să îți agăti haina și cheile, un cuier pe perete poate fi astfel o formulă fericită. Poți completa cu o mică masuță, va da senzatia apartamentului tău a unei camere separate. Elementele decorative precum tablou, covoraș oferă o nota unică și primitoare.

 

Amenajează-ți balconul

Pentru că te bucuri și de un balcon generos de mare, profită la maximum de acest lucru. Un mobilier adecvat pentru exterior, două scaune cu masuță și un preș divers colorat, ghivece cu flori, vor face ca zilele anotimpului cald să fie un motiv de bucurie în plus pentru tine. Te vei relaxa din plin.

 

O baie șic

Depozitează toate cosmeticele în coșuri din rachită, o idee buna este și cea a celor care se pot agăța de perete. Cutiile de depozitare și borcanele îți pot fi și ele utile. Împachetează frumos prosoapele tale colorate și lasă-le la vedere, în schimb ai grijă ca toate produsele de curățat baia să fie ascunse în dulap.

 

Alege obiectele pe care le iubești, pune preț pe imaginație, nu te lăsa îngrădit de reguli, inovația este noua artă când vine vorba de design interior.