Cea mai buna securitate pentru siguranta ta si a familiei tale!

Ne pasa foarte mult de siguranta clientilor nostri, de aceea am pus la punct un sistem de securitate eficient, pentru ca tu sa te simti intotdeauna protejat. De aceea, atunci cand noaptea se lasa peste Citta Residential Park, securitatea locatarilor din acest complex rezidential este un aspect pe care il tratam cu o foarte mare responsabilitate. De la camere de supraveghere, amplasate strategic in toate zonele importante, la agenti de securitate bine antrenati, facem totul pentru ca tu sa te simti cu adevarat acasa.

 

De altfel, poti intra pe site-ul nostru pentru a vedea intreaga oferta de servicii pe care ti-o oferim, atunci cand optezi pentru unul dintre apartamentele de 2 sau 3 camere din complexul nostru rezidential. Iar pentru ca “Acasa” inseamna, inainte de toate, siguranta si confort, iata cum iti vom garanta securitatea in cadrul acestui perimetru, zi de zi, noapte de noapte:

 

Monitorizare video 24 / 24

Trebuie sa stii ca toate cele 380 de aparamente de 2 si 3 camere se afla sub atenta supraveghere a unui sistem bine pus la punct de camere video. In fiecare si in fiecare noapte, imaginile sunt in timp real, iar inregistrarile sunt stocate in siguranta. Niciun musafir nepoftit nu va trece neobservat de ochii ce impanzesc cele 4 blocuri de apartamente. Toate camerele transmit imagini catre un punct de comanda, unde agentii nostri de securitate urmaresc indeaproape activitatea din intreaga zona.

 

Personal de securitate bine instruit

Cei care vegheaza la siguranta ta, 24 de ore din 24, sunt atent selectionati si instruiti sa raspunda prompt oricarei amenintari. Personalul de securitate se va asigura in permanenta ca orice risc depistat in perimetrul Citta Residential Park va fi tratat cu maxima eficienta. Cum aminteam si mai sus, centrul de monitorizare video permite oamenilor nostri accesul la o imagine de ansamblu excelenta. Indiferent ca vorbim de un potential risc in zona de relaxare, in cele 4 blocuri, in spatiile comerciale, sau in zona parcarilor, agentii de securitate vor interveni de fiecare data prompt, tinand in acelasi timp o legatura permanenta cu organele abilitate.

 

Comunicare foarte buna cu organele abilitate

Pentru o aplanare rapida a oricarei stari de risc pentru locuitorii nostri, colaborarea noastra cu organele abilitate este absolut vitala. Pastrand deschis in permanenta un canal de comunicare cu agentii de politie detasati pe aceasta zona, colaborarea dintre personalul de securitate si oamenii legii da roade. De aceea, siguranta ta si a familiei tale este pe maini bune, daca vei alege sa fii un locuitor al complexului rezidential Citta Residential Park.

 

Stim cat de importanta este siguranta pentru toti locuitorii nostri, de aceea incercam sa le oferim, zi de zi si noapte de noapte, cele mai bune servicii de securitate. Discretia este o prioritate pentru noi, deoarece nu ne dorim ca tu sa te simti urmarit, insa vom veghea mereu din umbra, dornici ca tu sa fii protejat.