Cele mai importante utilități de care trebuie să dispună un apartament

 


Sursa foto: nuscocitta.ro

 

Sunt multe aspecte și criterii pe care le luăm în considerare în momentul achiziționării unei noi locuințe. Și, fie că vorbim despre prețul, locația, dimensiunile sau alte caracteristici cruciale ale unui nou apartament, prezența sau absența unor utilități, cât și calitatea acestora, pot reprezenta factori cheie în luarea unei decizii finale. În lista de mai jos, puteți găsi câteva dintre cele mai importante utilități pe care le puteți analiza în momentul achiziționării unui apartament:

Electricitate, gaze naturale, apă și canalizare

Poate că reprezintă o banalitate, acestea fiind, în principiu, niște servicii și resurse asigurate în orice apartament. Însă, calitatea acestor servicii, cât și prețul furnizării acestora, reprezintă aspecte care merită trecute în revistă, chiar și într-un mod sumar, atunci când se analizează un apartament.

Internet, cablu și telefonie

În zilele noastre, tehnologia reprezintă din ce în ce mai mult o necesitate, aceasta fiind o modalitate importantă prin care un individ relaționează, se informează și, mai mult sau mai puțin, își construiește viața. Reprezentând elemente ale noii generații, aceste tehnologii nu au fost luate în calcul în momentul construirii blocurilor vechi. Însă, accesul la internet, cablul TV și telefonia (semnalul telefonic) sunt aspecte luate în considerare în cazul unui complex rezidențial nou construit, cum este și cazul Città Park.

Sistemul de încălzire

În România, o țară în care sezonul rece reprezintă aproximativ jumătate dintr-un an calendaristic, sistemul de încălzire este un aspect necesar de luat în calcul în momentul achiziționării unui apartament. Există diferite moduri prin care o locuință poate fi încălzită, dar majoritatea apartamentelor sunt încălzite printr-o centrală, fie ea individuală sau comună, iar căldura este distribuită prin intermediul radiatoarelor termice. În cazul complexului rezidențial Città Park, centrala proprie de apartament în condensație asigură un randament mai bun și consum redus, în comparație cu cele clasice, în timp ce sistemul de încălzire în pardoseală asigură o economie de energie de până la 30% și un confort sporit. Aceste aspecte, corelate cu protecția termică a clădirii, duc la o diminuare semnificativă a facturilor la energia termică, în timp ce lipsa radiatoarelor va permite o mai bună gestionare a spațiului.

Sistemul de securitate

Siguranța este un alt aspect foarte important de luat în considerare atunci când vine vorba de achiziționarea unei locuințe. Fie că este vorba o familie recent întemeiată, sau de una în care există deja copii, sentimentul de confort și siguranță sunt bunuri care nu pot fi puse în valoare, iar interesul unui dezvoltator imobiliar față de aceste aspecte sunt dovada responsabilității acestuia față de clienții săi. În cazul Città Park, complexul rezidențial beneficiază de o securitate maximă pentru tine și familia ta, locul privat de joacă fiind îngrădit și supravegheat video 24 de ore din 24.

Ascensoare

Poate mai familiar sub denumirea de lift, ascensorul reprezintă un alt element important în procesul achiziționării unui apartament. Atunci când vorbim despre apartamente, implicit luăm în calcul construirea acestora pe mai multe niveluri, ceea ce reprezintă un potențial disconfort în situațiile în care o persoană își mută mobila în noul apartament, are copii mici, sau pur și simplu se întoarce de la cumpărături cu câteva sacoșe pline cu alimente. În cazul Città Residential Park, fiecare corp de clădire va fi prevăzut cu câte 2 ascensoare de ultimă generație, silențioase și rapide, fiecare având o capacitate de 8 persoane.

 

Achizitioneaza unul dintre apratamentele din cadrul ansamblului rezidential Citta Residential Park si bucura-te de avantajele unei locuinte noi!