Achiziționarea unei locuințe este o decizie foarte importantă în viața unei persoane. Aceasta presupune un efort financiar important, astfel că este crucial ca alegerea pe care o faci să fie cât mai bine documentată, luând în considerare toți factorii care pentru tine au o valoare semnificativă. Nimeni nu-și dorește să descopere neplăceri cu privire la apartamentul în care vor locui pentru următoarea perioadă din viața lor. Astfel, mai jos sunt enumerate câteva aspecte de luat în considerare atunci când îți vei alege noua locuință.

 Zona

În primul rând, este important să te decizi care este cartierul în care îți dorești să locuiești. Dar este important ca această decizie să presupună niște documentare în prealabil, chiar dacă poate ai multe cunoștințe cu privire la zonă. De exemplu, verifică situația prețurilor de la apartamentele din acel cartier, și asigură-te astfel că ceea ce tu vei plăti este echitabil.

Facilități

Să spunem că ai găsit un apartament pe care vrei să-l iei în considerare drept o potențială opțiune pentru tine. Ceea ce trebuie verificat acum este dacă poziționarea acestuia îți oferă acces rapid la diferite facilități de care ai nevoie, în funcție de interesele tale. Spațiile comerciale, transportul public, parcurile, spitalele, școlile, locurile de muncă sau sălile de fitness sunt doar câteva facilități care te-ar ajuta să economisești timp zi de zi dacă se află în apropierea locuinței tale. Din acest punct de vedere, poziționarea complexului rezidențial este avantajoasă, după cum poate fi observat din ilustrația de mai jos:

Nivelul de zgomot

Atunci când alegi un apartament, ia în considerare dacă acesta este amplasat lângă cluburi, cafenele sau alte locuri în care nivelul ridicat al muzicii ar putea deranja în împrejurimi. De asemenea, cât de aglomerat este traficul? Ar putea reprezenta o neplăcere atunci când este oră de vârf? Este o idee bună să stabilești o vizită a locului pe timp de seară, sau în timpul orelor de vârf înainte de a te înțelege cu privire la achiziționarea locuinței.

Vârsta construcției

Cât de vechi este blocul în care te vei muta? Acesta este un aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când îți alegi apartamentul. Vei fi nevoit să repari sau să înlocuiești anumite utilități de-a lungul timpului? Este de recomandat să primești părerea unor persoane avizate (ingineri sau arhitecți) înainte de a te decide să cumperi. Acesta nu ar fi cazul când vine vorba de complexe rezidențiale nou construite, cum ar fi Città Residential Park.

Locul de parcare

În mod normal, fiecare persoană dorește să își poată parca automobilul în fața locuinței, sau cel puțin la o distanță rezonabilă de casa sa. Cu toate acestea, locuitul la bloc, în contextul unui oraș aglomerat, oferă din ce în ce mai rar și oportunitatea unui loc de parcare. De aceea, posibilitatea achiziționării unui loc de parcare împreună cu apartamentul dorit ar trebui să reprezinte un element de luat în vedere pentru o persoană aflată în căutarea unei noi locuințe. Complexul rezidențial Città Residential Park, care cuprinde un număr total de 380 de apartamente, pune la dispoziție pentru vânzare 465 de locuri de parcare atât subterane, cât şi supraterane.

Programează acum o vizionare la Città Residential Park și analizează astfel dacă oferta noastră reprezintă cea mai bună opțiune pentru tine.

 

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro