Dacă vei întreba orice agent imobiliar care sunt cele mai importante trei aspecte de luat în considerare atunci când vine vorba de achiziționarea unei noi locuințe, probabil că acesta îți va spune: locația, locația și locația. Deci, dacă locația este atât de importantă, ce anume face ca o locație să fie bună? Mai jos aveți câteva aspecte pe care să le luați în considerare atunci când vă gândiți să achiziționați o nouă locuință și analizați zona în care aceasta se află. Dacă toate aceste aspecte sunt îndeplinite, șansele sunt ca proprietatea în cauză să fie o investiție excelentă.

Un cartier sigur

Oamenii vor să trăiască în zone cât mai ferite de incidente. În mod natural, aceștia vor să se simtă în siguranță în casele lor, și vor fi dispuși să plătească mai mult pentru acest beneficiu. Un cartier sigur înseamnă că oamenii se vor simți liberi să se plimbe, să stea afară și să interacționeze cu vecinii. Chiar și în zilele noastre mai există comunități în care oamenii nu își încuie ușile de la intrare, și știu că la nevoie pot apela la vecinii lor. În cazul Città Residential Park, vei beneficia de securitate maximă pentru tine și familia ta. De exemplu, locul privat de joacă este îngrădit și beneficiază de supraveghere video 24 de ore din 24.

Instituții de învățământ în apropiere

Fie că vorbim de grădinițe, școli sau licee, este important ca acestea să existe în proximitatea viitoarei tale locuințe. Chiar dacă nu ai copii și nici nu îți plănuiești să ai vreodată. Realitatea este că familiile tinere vor fi mereu în căutarea unei noi locuințe. Și, vor face aceasta luând în considerare și instituțiile de învățământ din apropiere. Cu cât mai multe opțiuni din această perspectivă, cu atât mai mult prețul proprietății va crește. Pe scurt, atunci când achiziționezi o casă ar trebui mereu să gândești ca un viitor vânzător. Mai jos sunt câteva dintre cele mai apropiate instituții de învățământ de complexul rezidențial Città Residential Park:

 

EDUCAȚIE (ȘCOLI/GRĂDINIȚE)

Școala Gimnazială 46 – 1,3 km, 16 min. de mers pe jos

Colegiul Tehnic – 1,5 km, 19 min. de mers pe jos

Grădinița 189 – 1,7 km, 21 min. de mers pe jos

Liceul Teoretic Waldorf – 550m, 3 min. de mers pe jos

Grădinița nr 23 – 1,6 km, 20 min. de mers pe jos

Acces rapid la magazine, restaurante și locuri utile

Toată lumea vrea să fie aproape de cele mai bune centre comerciale. Și, cu cât ești mai aproape de acestea, cu atât este mai bună locația și mai mare suma pe care cineva va fi dispus să o plătească pentru o locuință în viitor. Città Residential Park excelează și la acest capitol, fiind într-o zonă plină cu centre comerciale sau alte locuri de interes social, precum National Arena.

 

SHOPPING

Mega Mall – 1,1 km , 12 min. de mers pe jos

National Arena – 1,5 km, 20 de min. de mers pe jos

Kaufland – 850 m, 9 min. de mers pe jos

Carrefour Market – 450m, 6 min. de mers pe jos

Lidl – 1,4 km, 17 min. de mers pe jos

OMV – 1,1 km, 10 min. de mers pe jos, 4 min cu masina

Centrul commercial Esplanada – 2,6 km, 9 min. cu masina

Farmacie – 800m , 7 min. de mers pe jos

Oficiul Postal nr. 3 – 270m, 4 min. de mers pe jos

Clubul Sportiv Olimpia – 1,3 km, 16 min. de mers pe jos

Spații verzi în apropiere

Pentru mulți oameni, accesul rapid la un parc este un criteriu eliminatoriu în alegerea locuinței. Dacă obișnuiești să alergi în natură, sau pur și simplu să-ți petreci timpul liber relaxându-te la aer curat, este important de luat în calcul și acest aspect. Trei parcuri se află în imediata apropiere a Città Residential Park:

 

PARCURI

Parcul Național – 450 m, 6 min. de mers pe jos

Parcul Florilor – 1,1 km, 9 min. de mers pe jos

Parcul Morarilor – 1,1 km, 12 min

Acces la transportul în comun

În orașele mari, cu cât locuiești mai departe de autobuz, metrou sau alte mijloace de transport în comun, cu atât mai mică este valoarea proprietății. Proximitatea față de aceste mijloace înseamnă că vei ajunge unde îți propui, într-un timp mai scurt. Și din această perspectivă, cartierul rezidențial Città Residential Park oferă o multitudine de opțiuni, de la un acces facil la un număr semnificativ de stații RATB, și până la o distanță relativ mică de parcurs pentru accesul la metrou.

 

MIJLOACE DE TRANSPORT

Metrou Costin Georgian, 15 min. de mers pe jos

Tramvai: 14, 36, 40, 46, 56

Autobuz: 101, 335, 104, 614, 655


Sursa foto: Nuscocitta.ro