De ce copilul tau se va acomoda rapid in noua locuinta din Citta Residential Park

 

Sursa foto: nuscocitta.ro

 

Daca ai de gand sa te muti, alaturi de familie, intr-unul dintre apartamantele cu 2 sau 3 camere din Citta Residential Park, ai facut alegerea cea mai buna. Cu atat mai bine daca ai si copii, pentru ca se vor bucura de foarte multi prieteni de varsta lor, vor ajunge rapid la gradinita sau la scoala si se vor putea oricand juca in siguranta, in interiorul perimetrului nostru.

 

Proiectul nostru rezidential a fost gandit inca de la inceput in jurul ideii de familie, iar siguranta si fericirea copiilor sunt extrem de importante pentru noi. Iata doar 3 dintre motivele pentru care copilul tau se va acomoda rapid in noua voastra locuinta:

 

Va avea multi prieteni de varsta lui

Gazduim o comunitate plina de familii tinere, in sanul carora copiii descopera multe lucruri noi, pentru prima data. De aceea, micutul tau isi va face primii prieteni aici, in spatiile de joaca si relaxare din cadrul complexului, sau in parcuile din apropiere. Sunt 3 zone verzi in imediata apropiere a blocurilor din Citta Residencial Park: Parcul National ( 450 m ), Parcul Florilor ( 1.1 km – 9 minute de mers pe jos) si Parcul Morarilor ( 1.1 km – 12 minute de mers pe jos ).

Va avea cea mai frumoasa camera doar pentru el

Apartamentele de 3 camere din Citta Residencial Park sunt incredibil de spatioase, pentru ca toti membrii familiei tale sa se bucure de toata libertatea din lume. Cei cca. 92 mp dispun de 2 bai utilate si bucatarie inchisa. Ii poti mobila camera copilului tau asa cum vrea el, cu un mobilier inspirat din desenele sale preferate si o lumina calda, care sa ii ofere confort atunci cand isi face temele. Sistemul de incalzire in pardoseala ii va transforma serile de iarna in momente pline de voie buna, joaca si povesti, in propria sa camera.

 

Va mereu aproape de natura

Oricand timpul va va permite, veti putea evada rapid in natura, chiar daca asta nu presupune iesirea din oras. Aveti 3 parcuri in imediata apropiere a noii voastre locuinte, departe de zgomotul orasului. Micutul ta isi va putea petrece tot timpul liber in zone verzi cu aer curat, ferit de noxele autoturismelor. Asta pentru ca parcurile, prin protectia oferita de randurile de copaci, sunt o oaza de relaxare si aer proaspat. Alaturi de parinti si de gasca lui de la scarile alaturate, serile in parcul din apropierea blocului sunt mult mai frumoase. Jocurile copilariei sunt nenumarate, iar distractia atunci cand esti copil, parca nu se mai termina.

Iata 3 argumente perfecte pentru a va muta intr-un apartament de 3 camere in complexul nostru rezidential. Copilul tau se va bucura enorm de aceasta schimbare, pentru ca va putea avea propria lui camera spatioasa si va avea o multime de prieteni de varsta lui. Asta pentru ca foarte multe familii tinere aleg sa se mute in acest complex nou.

Mai mult decat atat, veti putea iesi oricand in natura, pentru ca in jurul blocului vostru va astepta 3 oaze de relaxare, la doar cateva minute de mers pe jos. Asa ca va asteptam cu drag in comunitatea noastra si promitem ca nu veti fi dezamagiti de alegerea facuta.