Sursa foto: Nuscocitta.ro

Dacă vrei să locuiești aproape de inima orașului, un apartament este de departe cea mai accesibilă opțiune pentru o primă casă. Nu doar că, din punct de vedere al prețului, apartamentele sunt mult mai accesibile într-un oraș dezvoltat, dar, de cele mai multe ori, există și o paletă mult mai largă de opțiuni din care poți alege.

Întreținere redusă

Tunderea ierbii, curățarea jgheaburilor, aranjarea gardului viu din curte ar putea fi doar câteva dintre sarcinile care devin obligatorii odată cu mutarea într-o casă. Probabil că proprietatea ta va crește ca valoare de-a lungul anilor, dar odată cu acest aspect vin și nenumăratele ore de muncă pe care le vei petrece pentru întreținerea ei.

Pe de altă parte, atunci când deții un apartament, indiferent că e vorba despre un apartament spaţios cu 3 camere sau un apartament cochet cu 2 camere, singura grijă pe care o ai este interiorul și balconul. Comparativ cu o casă, un apartament este categoric mai ușor de întreținut, ceea ce îți va oferi mai mult timp de petrecut cu familia sau îți va permite să-ți desfășori activitățile preferate.

Renovarea

Atunci când achiziționezi prima ta proprietate, este posibil ca aceasta să nu arate în modul în care ți-ai dori. Ar putea fi ceva simplu, precum înlocuirea covorului din living, sau va fi nevoie să faci o renovare generală pentru a te simți mai mult ca acasă.

Cu toate acestea, deja ai cheltuit o mulțime de bani pentru a-ți achiziționa casa, astfel că bugetul tău de renovare probabil că este redus. Acesta este din nou un aspect unde apartamentul câștigă. Cu o suprafață mai mică, şi costurile de renovare vor fi mai reduse și astfel bugetul tău va avea un impact mult mai mare.

Potențialul imobiliar

Realitatea este că, probabil, prima ta casă nu va fi și casa visurilor tale sau ultima proprietate pe care o vei achiziționa. Ținând cont de aceste aspecte, atunci când achiziționezi prima ta casă este important să iei în considerare potențiala viitoare valoare a proprietății. Nu doar că apartamentele sunt mai accesibile, dar achiziționarea unui apartament într-un oraș poate fi o investiție de termen lung, fie ca o sursă de venituri din chirie sau ca o proprietate a cărei valoare va crește.

 

Programează acum o vizionare la Città Residential Park și analizează astfel dacă oferta noastră în materie de apartamente reprezintă cea mai bună opțiune pentru tine.