Locul perfect pentru casa ta, Città Residential Park

Sursa foto: Nuscocitta.ro

 

În capitala României există cele mai multe ansambluri rezidențiale din țară. Ele sunt construite în apropierea Bucureștiului, datorită terenurilor libere, însă există și ansambluri rezidențiale situate în pozitii cheie ale orașului, în apropierea mijloacelor de transport. În topul orașelor din România cu ansambluri rezidențiale se află și Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Iași, Brașov.

Blocurile noi din ansamblurile rezidențiale sunt căutate în principal pentru apartamentele spațioase pe care le oferă, bine compartimentate, prezența locurilor de parcare, dar și prețurile avantajoase.

Ansamblurile rezidențiale prezintă apartamente cu 2 camere, apartamente de 3 camere, dar și garsoniere sau vile și apartamente studio. Câteva caracteristici ale ansamblurilor rezidențiale sunt: spații de joacă, spații verzi, supraveghere video, hipermarket în incintă, finisaje noi.

 

Prin ce se diferențiază complexul Città Residential Park?

 

Localizare

 

Complexul Città Residential Park este situat nu în apropierea orașului, ci chiar într-o zonă cheie a capitalei, în proximitatea zonelor de interes. Acesta se află în sectorul 2 al capitalei, aproape de Piața Delfinului și lângă Mega Mall, pe Șoseaua Pantelimon nr. 266.

Complexul are două puncte principale de acces: din Șoseaua Pantelimon și din Bulevardul Chișinău.

Localizarea foarte bună a complexului îl face să fie aproape de mijloacele de transport, a magazinelor, în imediata apropiere a parcurilor, a școlilor și a grădinițelor.

Stația de metrou Costin Georgian se află la 15 minute de mers pe jos, iar metroul Piața Iancului la 3 stații cu tramvaiul.

Câteva dintre punctele vecine sunt: Mega Mall, Arena Națională, Kaufland, Carrefour, Club Sportiv Olimpia, World Class, Spitalul Monza, Parcul Național, Parcul Morarilor.

 

Apartamente luminoase, eficient compartimentate

 

Città Residential Park oferă apartamente cu 2 camere și apartamente de 3 camere inteligent compartimentate, beneficiind de soluții moderne de încălzire și izolare termică pentru costuri de întreținere mai mici.

Apartamentele au fost gândite pentru a profita la maximum de spațiul lor, cu bucătărie închisă, separată de restul camerelor și zona de zi bine delimitată de cea de noapte pentru a te bucura de intimitatea dorită.

Apartamentele cu 3 camere au 2 băi utilate complet, poziționate astfel încât să deservească cât mai bine atât zona de zi, cât și cea de noapte. Totodată, toate apartamentele beneficiază de terasă proprie.

Città Residential Park este un ansamblu format din 4 blocuri  (regim de înălțime S+P+11 etaje) cu 380 de apartamente de 2 și 3 camere.

 

Dotari moderne de calitate superioară

 

Finisajele și dotările de top diferențiază ansamblul rezidențial Città Residential Park, făcându-l cu adevărat modern. În primul rând, soluțiile noi de încălzire și izolare termică îți vor oferi costuri de întreținere semnificativ mai mici.

Apartamentele din Città Residential Park beneficiază de centrală proprie de apartament în condensație și încălzire în pardoseală, așadar un confort maxim pentru tine și familia ta.

Obiectele sanitare sunt produse în Italia, la fel și pardoseala, în bucătării și băi fiind montată gresie porțelanată.

 

Construit după cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță, Città îți oferă toate facilitățile de care ai nevoie. Vino la o vizionare pentru a te convinge!