Top 3 sfaturi inainte sa va mutati in sfarsit impreuna

 

Sursa foto: pexels.com

 

Simti ca a venit momentul sa faci pasul cel mare alaturi de jumatatea ta si sa va cautati o locuinta pentru amandoi? Toate bune si frumoase, insa trebuie sa stii ca gasirea locuintei perfecte pentru voi presupune cateva lucruri de care este bine sa tineti cont. De la locul in care va vezi depozita toate lucrurile si pana la spatiul in care va veti primi prietenii pentru un pahar de vin si o vorba buna, lista cu lucruri frumoase pe care casa voastra trebuie sa le aiba nu este chiar mica. De aceea, va vom usura astazi munca si va vom oferi cele mai bune 3 sfaturi pe care le puteti primi de la profesionisti, pentru a sti ce trebuie sa urmariti la noua voastra locuinta:

 

Atentie la spatiu

Doua vieti se muta practic in acelasi apartament? Asta prespune o multime de spatiu in care sa va simtiti amandoi confortabil. Plus ca trebuie sa aveti in vedere si musafirii care va vor trece pragul. De aceea, un complex rezidential cu apartamente de 2 si 3 camere este raspunsul cel mai bun pentru un cuplu tanar ce are nevoie de locuinta perfecta. Tineti cont si de faptul ca veti avea nevoie de mult loc pentru a va depozita lucrurile, fara a sufoca pur si simplu casa cu dulapuri si alte piese de mobilier. De aceea, o casa aerisita si cu incaperi suficiente este raspunsul perfect pentru o familie tanara.

 

Zona perfecta

Noua voastra casa trebuie sa fie intr-o zona pe care amandoi o iubiti, pentru ca “acasa” inseamna un loc in care te duci cu drag si caruia ii cunosti toate strazile si magazinele. De aceea, aveti grija sa cautati un loc foarte bun, intr-o zona accesibila si cu foarte multe posibilitati de petrecere a timpului liber. O zona cu parcuri, mall-uri, scoli sau gradinite ( in cazul in care familia voastra se mareste ) este un lucru foarte important de luat in calcul. Va recomandam cartierele rezidentiale construite recent, in care care locuiesc foarte multe familii tinere, iar conditiile de trai sunt net superioare fata de cele din cartierele-dormitor, construite in anii 70-80.

 

Rentabilitatea

Trebuie sa stiti ca achizionarea unei locuinte intr-un complex rezidential nou este o investitie extrem de profitabila. In primul rand, distributia agentului termic este asigurata de centrale proprii de apartament, iar asta inseamna costuri lunare mult mai mici. Apoi, in cazul in care vrei sa inchiriati locuinta din diferite motive, banii pe care puteti sa ii luati lunar de pe urma unui apartament cu 3 camere este mult mai bun, datorita conditiilor superioare pe care le ofera. Totodata, siguranta pe care unele cartiere rezidentiale le ofera locatarilor, prin camere video si paza 24/7, transforma aceste zone in locuri sigure pentru fiecare membru al familiei. De aceea, este bine sa va faceti foarte bine calculele inainte de acest pas, pentru ca achizitionarea unei locuinte trebuie sa fie extrem de rentabila, pe termen mediu si lung.

 

Este foarte important sa va simtiti excelent in noua voastra locuinta. Aveti nevoie de spatiu, de o zona foarte buna, plina de posibilitati de petrecere a timpului liber si de sansa unei investitii foarte bune, pe termen lung. Pe site-ul nostru te asteptam cu cele mai bune oferte la apartamente de 2 si 3 camere, pe care un complex rezidential nou din Bucuresti le poate oferi. Iti oferim cele mai bune conditii de trai, pentru ca atat tu cat si jumatatea ta sa va bucurati impreuna de un spatiu caruie sa ii spuneti, pe buna dreptate, “acasa”!