Tot mai mult ne confruntam astăzi cu prea puțin timp liber, cu dorința de a reuși să ne găsim vreme pentru a petrece momente cu familia. Partea financiară este tot timpul adusă și ea în discuție, iar dorința de a face economii există, însă de cele mai multe ori devine mai dificil decât am preconizat. Căutăm să avem o locuință în care să ne refugiem seară de seară cu plăcere după o zi lungă la job. Ne dorim inevitabil confort, cât mai mult spațiu și relaxare.

Dacă iei în considerare achiziția unei locuințe noi, atunci cu siguranță trebuie să cunoști beneficiile pe care apartamente de 2 camere în ansamblul rezidențial Nuscocitta ți le oferă. Exista 5 tipuri de apartamente cu 2 camere (aproximativ 70 mp construiți). Dacă deja ai întemeiat o familie și cauți un apartament cu 3 camere, te vei bucura de 2 băi și de aproximativ 92 mp construiți. Toate apartamentele au însă o bună luminozitate, sunt decomandate și eficient compartimentate.

Facturi mai mici

Ce ai zice să faci economie tocmai de la plata utilităților? Facturile tale să fie mai mici, chiar dacă este iarna. Acest lucru este posibil, iar pe termen lung vei face economii importante care se vor resimți în buzunarul tău. A te muta într-un spațiu mai mare nu înseamnă cheltuieli care să te copleșeze, datorită unor apartamente de calitate care implică soluții moderne de încălzire și izolare termică pentru costuri de întreținere mai mici. Mai precis, apartamentele din ansamblul Città Residential Park au centrală în condensație care asigură un randament mai bun și consum redus. La economia facturilor contribuie și tâmplăria PVC Tri-pan cu izolare termică și fonică superioare și, în plus, încălzirea în pardoseală.

Economie de timp

Cum ar putea să îți ofere economie de timp un apartament? În primul rând prin conectarea sa la punctele de interes cele mai importante pentru tine și familia ta. Îți place să te relaxezi la shopping sau poate la film sau să iei cina seara cu prietenii? Cum ar fi ca de acasă și până la mall să faci 8 minute de mers pe jos? Vrei să te deconectezi cu ajutorul plimbărilor în parc? Cum ar fi să mergi în jur de 10 – 15 minute până la trei dintre parcurile importante și mari ale Bucureștiului. Te gândești la cel mic și vrei grădinița și școala aproape? Datorită ansamblului Città Residential Park, poți fi în imediata apropiere a tuturor punctelor tale de interes. Este un complex rezidențial situat într-o zonă foarte bună a Bucureștiului, în sectorul 2 la Piața Delfinului și lângă Mega Mall.

Economie de timp vei putea face și datorită legăturilor pe care le ai cu mijloacele de transport în comun și, foarte important, datorită metroului aproape. Până la stația Costin Georgian faci 15 minute pe jos, iar până la Piața Iancului (doar 3 stații cu tramvaiul).

Dacă ești adeptul mersului cu propria mașină, nu vei mai pierde timp căutând un loc de parcare, pentru că îl vei avea pe al tău. În plus, dacă optezi pentru o parcare subterană, iarna nu vei mai consuma zeci de minute pentru a curăța mașina de zăpadă. Liftul te va duce direct în parcarea subterană, iar mașina va fi gata de drum.

Ultra confort

Confortul se datorează prima dată apartamentelor spațioase, decomandate și eficient compartimentate, apoi dotărilor și finisajelor moderne. Parchetul este de foarte bună calitate, 10 mm clasa abraziune AC4 (trafic intens) fabricat în Germania, plăcile ceramice produse în Italia, obiecte sanitare moderne (lavoar montat pe blat de stejar), ușa la intrare cu izolație fonică și termică, iar cele interioare model Pinum Smart.

În plus, încălzirea prin pardoseală oferă un confort maxim. Poți să mergi desculț prin casă, pe copii îi poți lăsa linistiți să se joace pe podea. Nu vei mai simți niciodată frig la picioare.

Oferte de pret Nuscocitta îți stau la dispoziție pentru apartamentele în faza 1 și faza 2 de construcție. Bucură-te de beneficiile unei case așa cum ai visat întotdeauna!

Sursa foto: Nuscocitta.ro