Finisajele și dotările de foarte buna calitate aduc plus valoare unui apartament și joacă un rol important în impactul final al casei. Confortul, aspectul întregii locuințe pornesc de la aceste detalii, fie ele chiar și mărunte, ca de exemplu întrerupătorul. Pentru cine a trecut prin procesul de renovare al unui apartament, știe cu siguranță că toate aceste dotări ale apartamentului înseamnă sume frumoase de bani investiți la care se adaugă timp și înainte de toate găsirea unei echipe bune de meșteri. În plus, din cauza unei estimari geșite a bugetului, pe parcurs pot apărea abateri ale planului inițial, alegându-se astfel o gresie ieftină sau un lavoar mai puțin pretențios.

Apartamentele din complexul rezidential Città Residential Park beneficiază de finisaje de cea mai bună calitate și dotări ultramoderne. Cele de mai jos te vor ajuta să afli mai multe despre confortul de care te poți bucura și tu la tine acasă. Vezi finisajele din Nuscocitta.

 

  1. Parchet

Sofisticat și elegant, parchetul reușește să ofere încăperii nu doar o notă stilată, dar și una practică, el fiind foarte ușor de întreținut. Clasa de trafic este o caracteristică esențială a alegerii parchetului care arata gradul de protejajare contra uzurii prin frecare, șocuri. Apartamentele de 2 camere în Nuscocitta, cat și cele de 3 au parchet 10 mm clasa abraziune AC4 (trafic intens), fabricat în Germania și potrivit pentru încălzirea prin pardoselă.

  1. Gresie și faianță

Un tip de gresie la modă, dar și de calitate este gresia porțelanată. Aceasta este superioară celei standard, datorită densității și rezistenței la trafic intens. Cei mai mari producători de gresie și faianță se află în Italia, iar apartamentele din Città Residential Park prezintă în cazul podelelor, în bucătării și băi, gresie porțelanată (fabricata în Italia). Pereții sunt dotați cu placaj ceramic de înaltă calitate (produs în Italia).

  1. Obiecte sanitare

Obiectele sanitare sunt astăzi adevărate piese decorative, iar Città Residential Park a conștientizat acest lucru al designe-ului, pe lânga cel al calității și a pus la dispoziție obiecte sanitare produse în Italia, întâlnești vas suspendat sau lavoar montat pe un blat din stejar stratificat.

  1. Centrală termică

O centrală termică ancorată zilelor noastre îți oferă un confort sporit (furnizarea rapidă a apei la temperatura constantă și debit confortabil). În Città Residential Park te bucuri de centrală termică 24kw în condensație cu randament ridicat, cu tiraj forțat Viesmann, cu panou electric. Așadar, apartamentele cu doua și trei camere în Nuscocitta prezintă soluții moderne care inseamnă și costuri de energie mai mici, datorită consumului redus comparativ cu centrale de generație mai veche.

  1. Încălzire prin pardoseală

O dotare de top o reprezintă cu siguranță încălzirea prin pardoseală, un confort maxim pentru tine și cei mici ai tăi. Papucii de casă vor deveni un obiect uitat. Astfel, încălzirea la nivel de apartament se va realiza prin pardoseală cu o economie de energie de până la 30% și cu mai multă libertate pentru a aranja mobilierul în casă, datorită lipsei caloriferelor și a țevilor.

  1. Uși Pinum

Calitatea ușilor în ansamblul rezidențial Nuscocitta este datorat brandului Pinum. Uși cu prestanță, de calitate, atât în interior, cât și la intrare contribuie la aspectul ultramodern al apartamentelor. Nu te lăsa convins, vezi Nuscocitta și apoi contactează-ne pentru a face cunoștință cu un ansamblu rezidențial de top al Bucureștiului.

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro