Cu siguranță planurile tale nu au inclus faptul că va sosi un moment în care va trebui să iei startul din nou și să te muți din apartamentul în care ați locuit împreună. Divorțul înseamnă o tranziție grea a vieții, pierderea unei siguranțe, a unui confort, inserarea unei îngrijorări pentru părinții tăi. Lucrurile însă vor fi depășite. A-ți achiziționa un apartament nou pentru tine și copil va însemna o experiență într-o altă zonă a orașului, noi oameni pe care îi vei întâlni și o nouă versiune a casei primitoare. Vei găsi apartamente de 2 camere în Nuscocitta, decomandate și eficient compartimentate, care îți oferă intimitate, spațiu și multă lumină.

 

5 criterii de luat în considerare pentru un părinte singur care vrea să-și ia apartament

  1. Prețul: Desigur, de aici pornește totul. Fixează-ți așadar foarte bine bugetul. Ține cont că a-ți lua un apartament nou, într-un ansamblu rezidențial înseamnă că te vei muta în timp scurt, îl primești așadar la cheie cu finisajele incluse. Deci nu vei cheltui bani pentru renovare. Pretul este final. Dacă ai trecut anterior prin procesul amenajării unui apartament, probabil știi că lucrurile iau altă întorsătură, durata de timp zisă de meșteri pentru renovare devine mai lungă, iar suma de bani pe care crezi ca o vei cheltui devine de fapt mult mai mare.

Complexul Città Residential Park oferă apartamente de calitate, astfel încât tu să te bucuri de confort sporit, dar și de economie datorită soluțiilor moderne de încălzire și izolare termică pentru costuri de întreținere mai mici.

  1. Siguranță și securitate: Siguranța copilului tău este fără doar și poate unul dintre cele mai importante criterii. Cum ar fi ca noul vostru apartament să aibă atât supraveghere video, dar și pază? Città Residential Park are spații verzi comune, locuri de joacă pentru cei mici, locuri de parcare, toate în incinta securizată și monitorizată a complexului.

Cele 4 blocuri din Città sunt realizate pe o structură de rezistență potrivită unui grad seismic ridicat.

  1. Localizare și vecini: Pentru un părinte timpul este extrem de prețios, nu îți permiți luxul de a pierde timp în trafic ducându-l pe cel mic la sport sau în parc. Noul apartament trebuie să se afle așadar în apropierea punctelor de interes: grădinițe, școli, licee, parcuri, mijloace de transport.

Città Residential Park se află într-o zonă foarte bine conectată a Bucureștiului, în sectorul 2, în apropiere de Piața Delfinului și Mega Mall, cu doua puncte principale de acces: din Șoseaua Pantelimon și din Bulevardul Chișinău.

  1. Socializare: Este important ca vecinii tăi să aibă aceleași preocupări ca tine, așadar o vârstă apropiată, să aibă copii cu care micuțul tău să se împrietenească. Città Residential Park beneficiază de spații verzi comune gândite ca arii de socializare, în timp ce copiii au zonele lor de joacă.
  2. Loc și pentru cațelus: Dacă încă nu are un animal de companie, cu siguranță va sosi și momentul în care îți va cere un câine mic și drăgălaș. Nu te teme, spațiile verzi din incinta complexului vor face ca plimbările cu noul vostru prieten să fie extrem de plăcute. În plus, fiecare bloc din Città este prevăzut cu 2 ascensoare de ultimă generație, silențioase și rapide, așadar urcatul și coboratul cu câinele vor fi confortabile.


Te invităm într-un
tur virtual pentru a face cunoștință cu apartamentele din ansamblul Città Residential Park.

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro