Ce ai spune ca anul acesta să petreci revelionul în casa voastră din ansamblul Città Residential Park? Visul de a avea propria locuință se poate concretiza până la finalul lui 2017. Cum ar fi să faceți petrecerea de casă nouă odată cu trecerea dintre ani? Pe principiul Nu aduce anul ce aduce ceasul, ia în considerare apartamentele cu 2 camere – Nuscocitta sau cele cu 3 camere. Realizează bugetul și încurajează-te să scapi de chirie. A te muta într-un ansamblu rezidențial de top îți aduce o mulțime de avantaje. Iarna nu este nici ea un impediment pentru mutarea ta. Câteva ponturi din interiorul ansamblului de apartamente noi Città Residential Park te vor ajuta să îți formezi o primă imagine de ansamblu.

Finisaje de cea mai bună calitate

Mutarea are loc rapid, asta pentru că apartamentul tău cel nou te așteaptă cu toate dotările incluse, dotări ultramoderne și finisaje de cea mai buna calitate. Așadar, fără renovări, fără bătai de cap, ai casa la cheie. Apartamentele au în dotare pardoseli din parchet 10 mm, clasa abraziune AC 4 (trafic intens), în băi se află placaj ceramic de înaltă calitate produs în Italia, obiecte sanitare moderne (chiuvetă montata pe un blat din stejar). Totodată, ai facilități precum aer condiționat sau centrală termică în condensație și nu numai atât. Vezi finisajele din Nuscocitta.

Încălzire prin pardoseală

Cum ar fi ca tu iarna să stai desculț în casă, să îl lași pe cel mic să își împrăștie toate jucăriile pe jos pentru a se juca în voie, iar când vine gașca de prieteni să vă întindeți cu toții confortabil chiar și pe podea, datorită faptului că este caldă? Confortul sporit al încălzirii prin pardoseală trebuie trăit. Este minunat ca în baie când ai terminat dușul, să pașești pe o podea caldă. Iarna va fi de acum pentru tine mai prietenoasă și mai confortabilă. Ține cont că încălzirea prin pardoseală înseamnă și consum redus de energie, dar și mai mult spațiu pentru ca tu să muți și să așezi mobila cum îți dorești (din simplul fapt că nu mai există calorifere). Tare, nu-i așa?

Parcare subterană

Nu mai este de mult o noutate că Bucureștiul este aglomerat, că a găsi un loc de parcare lângă scara blocului în care locuiești poate fi o adevarată provocare seara, când te întorci după o zi plină la job. Acest coșmar o sa fie de mult uitat. Ansamblul Città Residential Park îți oferă posibilitatea de a îți alege locul de parcare, fie că îți dorești la suprafață sau subteran. Iarna, mașina ta parcată în subteran va însemna că tu nu te vei lupta să dai zăpada la o parte. Fără să ieși la frig, liftul te va conduce în parcarea subterană, te vei urca în mașină și vei pleca direct. Ai confort la cel mai înalt nivel.

Facturi reduse la întreținere

Se pune tot mai mult accent pe eficiența energetică, pe un consum responsabil. Probabil ai observat ca electrocasnicele au o eticheta unde A (verde) denotă consum redus de energie al produsului, în timp ce la polul opus, cu roșu este clasa G.

Soluțiile moderne pentru o economie garantată puse la dispoziție de Città Residential Park îți aduc costuri de întreținere mai mici. Acest lucru este posibil datorită centralei termice în condensație care asigură un randament mai bun și consum redus în comparație cu cele clasice. Un rol important îl are și tâmplaria PVC Tri-pan cu izolare termică și fonică superioare. Se alătură și încălzirea în pardoseală care pe lângă confort aduce și economie de energie.

Oferte la apartamentele în faza 2 si faza 1

Te gândești să îți iei un apartament? Ține cont de ofertele ansamblului rezidențial Nuscocitta. Sunt prețuri scăzute, atât la apartamentele cu 2 camere, cât și la cele cu 3 camere, aflate în faza a doua de construcție sau în faza întâi.

O vizită în ansamblul rezidențial pentru a vedea toate tipurile de apartamente te va ajuta să îl alegi pe cel preferat ție. Toate sunt însă apartamente decomandate și eficient compartimentate, având suprafețe mari și o bună luminozitate, precum și terasă proprie.

Realizează un tur virtual și spune-ne când vrei să programăm o întâlnire! Petrecerea de casă nouă este mai aproape decât crezi!

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro