A locui în ansamblul Città Residential Park înseamnă a locui în apartamentul visurilor tale. Fie că ești în căutarea unui apartament de 2 camere în Nuscocitta sau a unuia de 3 camere, apartamentele sunt decomandate, eficient compartimentate, luminoase și beneficiază de terasă proprie. Nuscocitta este un ansamblu modern, proiectat la standarde europene. Avantajele puse la dispoziție sunt numeroase, află 10 dintre acestea din rândurile de mai jos.

Spațiu

Atunci când te muți într-o casă nouă este firesc să îți dorești mai mult spațiu. Ansamblul rezidențial Nuscocitta pune la dispoziție 5 tipuri de apartamente cu 2 camere (aproximativ 70 mp construiți) și 4 tipuri de apartamente de 3 camere (aproximativ 92 mp construiți). Toate sunt apartamente decomandate și eficient compartimentate, cu suprafețe mari vitrate, ce asigură o bună luminozitate. Toate au și terasă proprie, iar apartamentele cu 3 camere au 2 băi complet utilate.

Facilități moderne

Un aspect care contribuie semnificativ la titulatura de ansamblu modern pentru Città Residential Park îl reprezintă finisajele de top și dotările ultramoderne. Astfel, parchetul este de 10 mm clasă abraziune AC4 (trafic intens) fabricat în Germania, obiectele sanitare sunt de înaltă calitate, produse în Italia, lavoarul este montat pe un blat de stejar. Fiecare apartament este dotat cu centrală termică în condensație, aer condiționat. În plus, o altă dotare de top care oferă un confort sporit apartamentelor este încălzirea prin pardoseală. Vezi finisajele din Nuscocitta.

Poziționare bună

Città Residential Park se află foarte aproape de toate punctele de maxim interes, este situat în sectorul 2 la Piața Delfinului și lângă Mega Mall. Mijloacele de transport în comun se află aproape, metroul Costin Georgian (15 minute de mers pe jos), metroul Piața Iancului (3 stații de tramvai). De asemenea, sunt foarte aproape numeroase autobuze și tramvaie. Se ajunge pe jos la Mega Mall (8 minute), la Kaufland (9 minute), la Carrefour (6 minute de mers pe jos). O serie de parcuri sunt aproape de complexul Nuscocitta (Parcul Național, Parcul Florilor, Parcul Morarilor, Parcul IOR), precum și școli, grădinițe, licee.

Siguranță și pază

Incinta complexului este securizată și monitorizată. Città Residential Park este un ansamblu format din 4 blocuri cu 370 de apartamente. Datorită supravegherii video și datorită pazei, ai siguranță și liniște pentru familia ta.

Loc de parcare

Complexul dispune de parcare privată atât la exterior, cât și în subteran. Astfel, există posibilitatea de a avea un confort sporit datorită parcării subterane. Iarna cobori cu liftul în parcare și pleci direct la drum, fără să pierzi timp dând zăpada laoparte.

Comunitate

Città Residential Park are inclusiv spații comune verzi, gândite ca zone de socializare. Vecinii tăi sunt cel mai probabil de o vârstă apropiată cu tine, au interese comune. Cunoaște-i, schimbă păreri și fă-ți prieteni pe care să îi ai aproape.

Spații de joacă

Locurile de joacă pentru copii te vor face să știi că cei mici ai tăi se bucură de aer liber și își consumă energia într-un loc dedicat, lângă bloc, în incinta securizată a complexului. Stai așadar fără grijă.

Rezistența structurii

Sistemul de fundare al blocurilor din Città Residential Park este alcătuit dintr-un radier general cu grosimea de 160 cm. Suprastructura este de tip dual, alcătuită din diafragme, stâlpi și grinzi din beton armat.

Facturi mai mici

Datorită soluțiilor moderne pe care Città Residential Park le oferă, încălzirea și izolarea termică coduc la costuri de întreținere mai mici. Astfel, centrala termică în condensație are randament mai bun și consum redus în comparație cu cele clasice. Tâmplăria PVC Tri-pan oferă izolare termică și fonică superioare, iar încălzirea în pardoseală asigură economie de energie cu până la 30%.

Ansamblu rezidențial de standarde europene

Città Rezidential Park este așadar un complex construit după cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță și oferă toate facilitățile de care ai nevoie pentru a te bucura de confort la cel mai înalt nivel. Apartamentele bine compartimentate cu finisaje și dotări de top fac din Città un parc rezidențial modern, proiectat la standarde europene. Realizează un tur virtual al ansamblului Nuscocitta.

 

Sursa foto Nuscocitta.ro