Avantajele pe care ți le oferă un apartament situat într-un ansamblu rezidențial sunt numeroase. Cu siguranță în căutarea apartamentului visat ți-ai stabilit criterii precise de care să ții cont în luarea deciziei. Apartamente noi de vanzare, cu 2 și 3 camere, decomandate și eficient compartimentate, cu terasă proprie și o foarte bună luminozitate le găsești în Città Residential Park.

De multe ori se pierd din vedere aspecte dificil de arătat concret cu degetul. De exemplu, sunt lucruri importante de care un apartament nou, într-un ansamblu rezidențial reușește să te scape. Sunt aspecte la care poate nu te-ai gândit nici măcar o clipă. Află din rândurile de mai jos detalii.

Nu treci prin procesul de renovare

Doar cine a trecut printr-un proces de renovare știe ce implică cu adevărat acest lucru. În primul rând ai nevoie de o echipă specializată care să se ocupe de instalația electrică, montarea parchetului, a gresiei și tot ce mai are nevoie apartamentul tău. Specialiștii foarte buni și recomandați sunt de cele mai multe ori ocupați, nu îi vei prinde disponibili imediat pentru tine. Deci cel mai probabil va fi nevoie să aștepți până ce se vor elibera. De altfel, pot face și două lucrări în același timp, deci nu te aștepta ca renovarea să se termine prea repede. În al doilea rând, forța de lucru costă surprinzător de mult.

În plus, o renovare înseamnă și timp petrecut în verificarea modului în care avansează lucrarea, dar și achiziția de materiale de construcție, nu doar parchet sau gresie, ci și saci de ciment, adezivi s.a. Acest lucru înseamnă timp petrecut prin magazinele de bricolaj, cărat și desigur, o sumedenie de bani cheltuiți.

Nu cauți loc de parcare

A avea un loc al tău pentru a-ți parca mașina nu ar trebui să fie un lux, ci o realitate. Este de-a dreptul supărător să nu știi dacă vei avea loc seara să îți parchezi mașina, să te întrebi cât timp va dura până vei gasi un loc în preajma blocului. Ansamblul Città Residential Park îți oferă atât locuri de parcare supraterane, dar și subterane. Este important ca mașina ta să nu înfrunte intemperiile vremii, iar tu să nu consumi timp cu dezăpezirea sau cu o îngrijire specială datorată condițiilor meteo.

Nu plătești facturi mari la întreținere

Un lucru important pe care este necesar să îl știi, este că un apartament în bloc nou implică cheltuieli ulterioare foarte mici. Economisești pe termen lung datorită unor facturi de întreținere reduse, lucru datorat facilităților care sunt la dispoziția ta. Prin urmare, în ansamblul rezidențial Città soluțiile moderne înseamnă economie garantată. Mai precis ai centrală în condensație, care spre deosebire de cele clasice are o eficiență ridicată și un consum mult mai redus. În plus, tâmplăria PVC Tri-Pan cu izolare termică și fonică superioare contribuie de asemenea foarte mult la păstrarea confortului termic.

Totodată, încălzirea în pardoseală de care dispun toate apartamentele din ansamblul Città înseamnă nu doar confort la cel mai înalt nivel, dar și o economie de energie de până la 30%. Apartamente de 2 camere în ansamblul rezidențial Nuscocitta, precum și de 3 camere, te așteaptă să le treci pragul pentru a le cunoaște și a vedea ce înseamnă dotări ultramoderne.

Nu ai grija celui mic

Este ideal să știi că există locuri de joacă pentru cei mici în fața blocului în care locuiești și că incinta ansamblului este securizată. Grija purtată se diminuează datorită condițiilor de siguranță pe care complexul Città Residential Park le pune la dispoziție.

Un apartament cu 3 camere, ideal pentru o familie cu unul sau doi copii oferă numai avantaje, precum geamuri securizate, terasă hidroizolată, siguranța instalațiilor sanitare și electrice la standardul Uniunii Europene.

Echipa Città Residential Park îți stă la dispoziție pentru a stabili împreună o vizită în complex și pentru a-ți răspunde la toate întrebările.

Sursa foto: Nuscocitta.ro