Un apartament cu 3 camere este un spațiu care poate fi transformat cu ușurință în “acasă”. Spațiul amplu, compartimentat în mod inteligent, îți oferă posibilitatea de a exploata la maximum avantajele unui astfel de apartament. Vorbim aici despre apartamente de 3 camere a căror suprafață utilă depășește 70 de metri pătrați și a căror dispunere constructivă ne ajută să ne realizăm o casă de vis, așa cum sunt apartamentele din complexul Residential Citta.

Ce dotări are un astfel de apartament cu 3 camere?

Infrastructura moderna

Mai înainte de orice, ar trebui menționat faptul că infrastructura este una de calitate. Proiectarea modernă și punerea corectă în operă a materialelor conduc către realizarea unor blocuri rezistente, cu apartamente generoase, menite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Este foarte important să știi că apartamentul tău este sigur, realizat în mod corect, deoarece acest lucru îți va spori confortul și încrederea în propria locuință.

Eficiența energetică

Pe lângă infrastructură, este important să știi că o locuință îndeplinește cerințele în ceea ce privește eficiența energetică. Astfel, închiderile vor fi primele vizate și vorbim aici atât despre închideri interioare și exterioare, dar și despre termosistemul care este menit să protejeze construcția împotriva pierderilor de căldură prin punți termice. Apartamentele realizate în complexul rezidențial Citta beneficiază de închideri eficiente, cu tâmplărie exterioară TRI PAN – Pinum și tâmplărie interioară Pinum.

Finisaje interioare

Felul în care este finisat un apartament poate spune multe lucruri despre acel loc. De aceea, este un avantaj să achiziționezi un apartament care să aibă montat parchetul, gresia și faianța, iar acest lucru chiar este posibil. Placările ceramice sunt importante deoarece vor asigura suprafețe elegante, ușor de curățat, iar parchetul va avea menirea de a îmblânzi camerele, conferindu-le acestora un aspect cald și primitor. De aceea, un apartament ideal le va avea pe amândouă, completând astfel un puzzle al finisajelor interioare.

Sisteme de climatizare

O casă modernă nu poate fi aceea care nu este dotată cu sisteme eficiente de încălzire și climatizare. De aceea, un apartament cu 3 camere în Nuscocitta va avea integrate sisteme de încălzire în pardoseală, pregătirile pentru aer condiționat, dar și încălzire centrală termică. Aceste sisteme sunt luate în calcul fiind în strânsă legătură cu eficiența energetică, astfel încât eficiența lor în ceea ce privește încălzirea să fie cumulată cu rezultatele foarte bune date de către sistemele de protecție oferite. Este important ca vara să fim la adăpostul temperaturilor mai scăzute, atunci când valorile termometrelor depășesc limitele normale și este la fel de important ca iarna să nu resimțim temperaturile prea scăzute.

Sisteme de transport în plan vertical de calitate

Lifturile într-un bloc cu mai multe apartamente devin o adevărată necesitate. Cărucioarele pentru copii au nevoie să folosească liftul, la fel și persoanele care suferă de afecțiuni locomotorii. De fapt, liftul este o necesitate pentru toți beneficiarii, însă există și cazuri care impun această necesitate. În funcție de regimul de înălțime al blocului vor fi dispuse și lifturile, iar acestea sunt acolo ca măsură de ajutor, ca un plus de confort pe care îl au la îndemână beneficiarii.

Firește, un astfel de apartament va beneficia și de cele mai bune obiecte și instalații sanitare, de instalații electrice de calitate, astfel încât nimic să nu poată perturba confortul beneficiarului. Ca total, aceste avantaje ale unui apartament cu 3 camere în Nusocitta oferă o adevărată experiență utilizatorilor, astfel încât exigențele lor de confort să întâlnească avantajele reale, palpabile.

Un apartament poate fi mai mult decât o simplă casă, iar acest lucru depinde foarte mult și de ceea ce îți oferă acesta. Este indicat ca înainte de o tranzacție imobiliară să ai în vedere aceste aspecte pentru a fi sigur de faptul că toate avantajele sunt la îndemâna ta.

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro