Odată ce treci de perioada studenției, simți nevoia să te așezi la casa ta. Pentru multe persoane acasă poate însemna garsoniera din Regie sau casa gazdei din cartierul Militari. Pentru mulți însă, acasă reprezintă provocarea de a cumpăra locuința potrivită. Dacă ești în aceeași situație, ai auzit deja de oferta Nuscocitta 2 camere? Alegerea unei locuințe poate fi dificilă, însă dacă ai informațiile necesare, lucrurile se simplifică semnificativ.

Ce îți poate oferi un apartament cu două camere în Nuscocitta?

Amplasare eficientă

Este firesc să ne dorim un apartament situat într-o zona accesibilă, în care să ne simțim în siguranță. Practic acesta este unul dintre principalele aspecte ce stau la baza alegerii unui apartament de către un beneficiar, uneori chiar și în detrimentul prețului. Siguranța contează în orice moment și probabil acesta este și motivul principal pentru care utilizatorii caută apartamente situate în blocuri aflate în zone bine conectate la oraș, așa cum este complexul Nuscocitta.

Spații de joacă pentru copii

Una dintre problemele lumii moderne o reprezintă existența spațiilor de recreere pentru copii. Putem vedea cum majoritatea acestor spații se dezvoltă mai mult în cadrul complexurilor comerciale, în loc să fie amplasate în natură. În Nuscocitta însă, vei vedea că spațiile de joacă comune au rolul de a-ți satisface necesitatea aerisirii, a bucuriei respirării unui aer curat, într-un parc, la joacă, alături de cei mici. Spațiile verzi, comune, îți vor bucura ochii, îți vor lăsa impresia reîntoarcerii în natură și îți vor oferi senzația de binemeritată liniște pe care o căutăm cu toții într-o lume care se mișcă parcă pe repede-înainte.

Spații comerciale la dispoziția ta

Atunci când îți cumperi o locuință, este important să ai la îndemână și spații comerciale care să deservească nevoia ta de consum. Din acest punct de vedere în Citta Residential Park vei găsi tot ceea ce îți trebuie, la îndemâna ta. Mai mult decât atât, deoarece complexul este situat într-o zona apropiată de centrul orașului, vei avea la dispoziție și posibilitatea de a explora chiar și zonele comerciale adiacente.

Locuri de parcare eficiente

O problemă foarte actuală este cea a locurilor de parcare. Blocurile existente nu pot oferi întotdeauna posibilitatea de a ne parca mașinile în imediata vecinătate a acestora, iar varianta plătită este de cele mai multe ori exagerată, deci iese din discuție. În complexul Citta Park însă, vei avea la dispoziție locuri de parcare astfel încât micile accidente sau neîntelegeri sau chiar căutarea îndelungata a unui loc de parcare să nu mai reprezinte o problema. Vei avea astfel certitudinea că atunci când vei ajunge seara, obosit de la serviciu, nu va trebui să îți mai pierzi timpul căutând locul cel mai potrivit pentru a lăsa mașina peste noapte, ci te vei putea retrage rapid în confortul locuinței tale.

Deși ai putea crede că un apartament mare înseamnă în mod automat și costuri de întreținere foarte mari, în realitate vei descoperi că Citta Residential Park îți oferă apartamente cu 2 camere sau cu 3 camere, care să îți pună la dispoziție confortul din toate punctele de vedere, însă având în vedere și eficientizarea consumurilor și a costurilor de întreținere. Eficiența energetică este un aspect pe care locuințele Nuscocitta îl au în vedere, astfel încât cumpărătorii să fie întotdeauna mulțumiți.

Casa ta este cea în care tu te simți cel mai bine. Dincolo de a fi o construcție realizată din beton, nisip, agregat și apă, din armătură și accesorii, dincolo de faza de proiectare sau de studii geotehnice, casa ta este locul în care grijile sunt lăsate de o parte și unde confortul se împletește cu relaxarea. Tu meriți tot ceea ce este mai bun, iar un astfel de apartament cu doua camere pare a fi o soluție potrivită pentru tine și pentru familia ta.

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro