În casa ta, lucrurile se desfășoară după bunul tău plac, conform ritmului tău. Noțiunea ta de confort este dată de către propriile criterii și acțiuni și de către totalitatea lucrurilor care concura către a-ți oferi o stare deplină de mulțumire. O casă nouă, utilă și confortabilă, îți oferă posibilitatea să bifezi majoritatea cerințelor tale, dacă nu chiar pe toate.

Confortul înseamnă înainte de orice liniște. Liniște fizică sau liniște în sens de siguranță, nu prea contează, deoarece noțiunile se suprapun. Însă a fi cu adevărat împăcat cu privire la casa ta, ei bine acest lucru este de neegalat. Siguranța are în vedere foarte multe aspecte. Putem vorbi despre siguranță în exploatare sau despre siguranță în ceea ce privește zona în care locuiești. Prin gama noastră de apartamente de 2 camere în ansamblul rezidențial Nuscocitta, încercăm să le oferim pe amândouă, în mod egal, pentru a fi siguri că oferta noastră întâlnește standardele de calitate impuse de către clienți. Pentru că fiecare dotare este bazată pe nevoia unui client, a unui om, am încercat să exploatăm la maximum resursele avute. Așa au luat naștere apartamentele cu 2 sau 3 camere, cu multiple dotări și facilități, la îndemână oricui.

Confortul este dat de prețul pe care îl are un produs. Apartamentele vechi au început să fie vândute la prețuri de apartamente noi. Acest lucru nu este tocmai confortabil și tocmai de  aceea noi încercăm să aducem o nouă măsură a confortului și anume prețul corect. Apartamentele în Nuscocitta sunt noi, neutilizate și oferă confortul de a începe un nou capitol al vieții tale. În paginile albe poți scrie tot ceea ce dorești să rămână scris. Pereții casei tale vor fi turnurile care îți vor apara secretele, iar ușile vor fi porțile prin care niciun inamic nu va putea vedea.

Confortul este dat de calitatea produselor folosite în timpul procesului de construire. Atunci când construiești, este important să îmbini materialele de construcții cu nevoile umane. Finisajele de calitate sunt un aspect important al confortului. Materialele rezistente și durabile ne oferă siguranță în exploatare pentru cât mai mult timp. Iar sistemele de protecție sunt cele care ne ajută să înțelegem cât de mare este eficientă pe care o poate avea clădirea în care locuim.

Trebuie să recunoaștem că în ultimii ani prețurile locuințelor vechi au crescut nejustificat de mult. Poate datorită poziționării sau a altui motiv, astăzi vedem cum apartamente care au trecut totuși prin atâtea încercări ajung să valoreze mai mult decât un apartament nou. În acest context singură întrebare pe care trebuie să ne-o punem atunci când avem în vedere o asemenea tranzacție imobiliară este aceea dacă nu cumva gama de apartamente de 2 camere în ansamblul rezidențial Nuscocitta nu ar fi mai rentabile de achiziționat, decât locuințele vechi.

Confortul este dat de accesul la toate facilitățile. Este important să știi că accesul tău la magazine, școli sau la alte facilități necesare, nu îți este redus doar din cauza schimbării amplasamentului casei tale. Atunci când te muți poate fi greu să te familiarizezi cu o anumită zona. În Nuscocitta încercăm să aducem mai aproape de ține tot ceea ce îți este necesar pentru că tu, cu un minim de efort să beneficiezi de confort.

Un apartament cu două camere în acest complex îți va aduce în mod clar beneficii la care nu te-ai fi gândit. Pe lângă faptul că vei beneficia de dotările standard ale unor apartamente noi, vei constată că prețul acestora este cel pe care îl merită un astfel de apartament. În final, acest cumul de factori se poate traduce că fiind un nivel ridicat de confort, pe care oricine și l-ar dori pentru casa sa.

Sursa foto: Nuscocitta.ro