Confortul casei este un factor important al vieții noastre. Tumultul cotidian din care fac parte traficul rutier, grijiile de la serviciu, este important să fie eliminate odată cu pășirea pragului casei tale. Aici atmosfera de confort, relaxare, căldura trebuie să primeze. Dacă ți-ai propus ca anul 2018 să îți aducă casa visurilor tale, ia în considerare o vizită în ansamblul rezidențial Città Residential Park. Ți se oferă apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere foarte bine împărțite, astfel încât să profiți la maximum de spațiul lor și să te simți cât mai confortabil.

Detaliile chiar contează

Un apartament este asemeni unui puzzle, conține mai multe piese care reușesc să creeze un tot, un ansamblu, rezultatul final, imaginea care te bucură. Din acest puzzle fac parte piese precum: calitatea parchetului, tipurile de plăci ceramice, prestanța ușilor interioare și a celei de exterior, obiectele sanitare moderne, prezența încălzirii în pardoseală și lista nu se oprește aici.

Așadar, ce îți oferă apartamentele din Città Residential Park? Finisaje de cea mai bună calitate și dotări ultramoderne. Parchetul este de 10 mm clasa abraziune AC4 (trafic intens), fabricat în Germania, gresia este porțelanată (din Italia), ușile sunt marca Pinum, obiectele sanitare sunt de înaltă calitate (lavoarul este montat pe un blat din stejar stratificat).

Programează-ți o vizită pentru apartamente noi în Bucuresti care știu să îți ofere bucuria reîntoarcerii acasă. Città Residential Park îți pune la dispoziție 5 tipuri de apartamente cu 2 camere (aproximativ 70 mp construiți) și 4 tipuri de apartamente cu 3 camere (aproximativ 92 mp construiți).

Zonele de interes sunt lângă tine

Un confort sporit îl oferă apropierea de zonele de interes. Îți rămâne mai mult timp pentru tine, dacă nu trebuie să consumi zeci de minute pentru a ajunge într-un parc, centru comercial sau o stație de metrou. Să fii înconjurat de tot ce ai nevoie este într-adevar un avantaj prețios pe care un apartament ți-l poate oferi.

Città Residential Park se află în sectorul 2, în apropiere de Piața Delfinului, într-o zonă bine conectată la oraș. În imediata apropiere se află: Mega Mall, Kaufland, World Class, metroul Costin Georgian (15 minute de mers), metroul Piața Iancului (3 stații cu tramvaiul 40), Parcul Național, Parcul Florilor, școli, grădinițe și nu numai.

Simte răsfățul la tine acasă

Acasă este important să te simți răsfățat din cap până în picioare sau mai bine zis până în tălpi, pășind pe o pardoseala încălzită. Pentru că s-au folosit materiale de cea mai bună calitate, finisaje moderne, de nivel înalt, apartamentele din Città arată ca cele din reviste, sunt asemeni celor pe care ți le-ai dorit mereu. Încălzirea în pardoseală este o dotare de lux de care toți proprietarii se bucură, indiferent că sunt apartamente cu 2 sau 3 camere.

Când îți place ceea ce vezi în jurul tău, când locuiești într-un mediu ultra confortabil în fiecare zi, te vei simți fericit, împlinit, răsfățat.

Programează o vizită și îndeplinește-ți visul în 2018!