A fi activ este în primul rând o oportunitate de a te distra, de a avea o viață cât mai placută. Activitatea fizică este bună pentru sănatate, te relaxează, te eliberează de stres și griji, îți schimbă în bine starea de spirit. Activitatea fizică realizată în mod constant înseamnă îmbunătațirea calității stilului de viață.

În București, atracțiile pentru timpul liber sunt numeroase, fie că este vorba de parcuri, săli de sport, bazine de înot, magazine.

Astăzi, tot mai mult provocarea constă în a folosi cu maxim de eficiență timpul liber. Programul de la job, traficul, stresul, conduc la oboseală, iar a alerga o jumătate de ora în parc rămâne adesea o acțiune nerealizată.

Începutul de an implică noi rezoluții, ne dorim să avem o viață sănătoasa, să facem mai multă mișcare. Întrebarea care se pune este dacă ai în apropierea locuinței parcuri. Ce distanțe parcurgi zilnic între casă și punctele tale de interes, cât timp consumi așadar în trafic? A avea un apartament departe de locurile pe care îți dorești să le activezi, diminuează șansele să ajungi la ele, în special în serile în care resimți oboseala după job.

Apartament Pantelimon – O locuință bine conectată la oraș

Ce îți oferă un apartament bine conectat la atracțiile orașului? O viață activă. Plăcerea de a merge pe jos până la hipermarket, până în parc, economisirea unui timp semnificativ petrecut altfel în trafic. Imaginează-ți cum este să ai totul la îndemână, la câțiva pași distanță!

Ansamblul rezidențial Città Residential Park îți pune la dispoziție apartamente într-o zonă excelentă a Bucureștiului, astfel încât tu să ai în imediata apropiere toate punctele de interes pentru o viață activă. Blocurile sunt construite în sectorul 2, la Piața Delfinului și lângă Mega Mall.

O viață activă, cu relaxare, distracție și schimbarea monotoniei

CINEMATOGRAF

Când ai poftă de cele mai noi filme care rulează în cinematograf, cobori din bloc, mergi 8 minute și ajungi în Mega Mall. Aici te așteaptă cinematograful unde poți viziona inclusiv filme 4DX. Deci cum ar fi ca seara după job să te relaxezi cu un film de acțiune și drumul până acasă să fie doar la o aruncătura de băț, mai exact o trecere de pietoni!?

RESTAURANTE

Tot în Mega Mall ai o zonă generoasă de restaurante. Deci dacă n-ai chef să gătești, nu vrei să consumi timp cu asta, bucură-te de savori diverse. Ai poftă de mâncare chinezească? Îți place mâncarea libaneză sau vrei ceva ușor, o salată? O diversitate de restaurante îți vor fi aproape de casă.

SHOPPING

Toate magazinele de top vor fi și ele la îndemana ta (în Mega Mall). Vei urmări îndeaproape promoțiile și te vei bucura astfel de cele mai bune prețuri. E tare să nu trebuiască să iei mașina ca sa ajungi până în mall, nu-i așa?

SPORT

La ultimul etaj al Mega Mall este World Class. Prin urmare nu mai ai nicio scuză să nu faci mișcare. Cea mai renumită sală de sport se află la 8 minute de casa ta, doar treci strada. Daca iubești înotul, ai Clubul sportiv Olimpia la câteva minute de mers pe jos, te așteaptă un bazin semiolimpic, cu 7 culoare. Dimineața, te trezești, în 5 minute ajungi la înot și apoi pleci spre serviciu sau te poți duce seara după program. Nu vei pierde timp în trafic ca să ajungi acasă, pentru că este vorba de o distanță de 5-8 minute de mers pe jos.

PLIMBĂRI

Ajungi pe jos în 15 minute la într-unul dintre cele mai importante parcuri din București, Parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut IOR). De asemenea, Parcul Național, Parcul Florilor, Parcul Morarilor sunt foarte, foarte aproape de ansamblul Città Residential Park. Plimbările în natură (pe jos sau cu bicicleta, rolele), joggingul vor fi la îndemâna ta. Super, nu-i așa?

Află mai multe dintre avantajele pe care un apartament cu 2 camere sau 3 camere din Città Residential Park ți le oferă. Progreamează o vizionare!

Telefon: 0741 252 723

Email: info@nuscocitta.ro