Atunci când vrei să îți achiziționezi un apartament, îți dorești să fie casa visurilor tale. În București, opțiunile de apartamente sunt variate, ofertele pentru vânzare sunt numeroase, iar cercetarea una mai amplă. A alege o nouă locuință îți poate oferi entuziasm, dar poate și o ușoara temere. Vrei să faci alegerea potrivită, dar apar diverse întrebări. În ce zonă ar fi cel mai bine să îmi iau apartamentul? Optez pentru apartament într-un ansamblu rezidențial sau în bloc vechi? Părerile rudelor, ale prietenilor încep și ele să apară în încercarea de a îți oferi răspunsuri la întrebările tale. Cu toate acestea, nu te lăsa influențat. Tu vei locui în noul apartament și nu ei.

Bugetul este esențial încă de la primul pas. A viziona un apartament care să îți placă foarte mult, dar să constați ulterior că depășeste bugetul tău, este un lucru pe care ar fi bine să îl poți evita.

Apartamente de vânzare București, căutarea începe online, vei vedea o mulțime de fotografii și descrieri, însă nu te grăbi să caracterizezi locuința până nu o vezi în realitate. Doar la vizionări poți să îți faci o părere corectă.

Mai puțin timp în trafic

Este un lucru cert că traficul este mai intens în marile orașe, cu precădere în București, unde la orele de vârf, a ajunge dintr-un punct în altul poate fi o adevarată provocare. Cum ar fi să ai un plan B la mersul cu mașina personală? A putea să iei metroul pentru a ajunge la job este un avantaj real. Accesul la mijloacele de transport în comun este cu atât mai mult un aspect necesar cand în familie sunt prezenți copiii.

Contrar așteptărilor, nu doar apartamentele din blocurile vechi sunt poziționate aproape de stațiile de autobuz, tramvai sau de metrou. Ansamblul Città Residential Park se află într-o zonă cheie a Bucureștiului, aproape de numeroase puncte de interes, dar și de mijloacele de transport.

Mult râvnita zonă verde

Atunci când îți cauți un apartament într-o capitală, este cert ca aceasta nu îți va putea oferi aer curat de munte. Dorința de a te relaxa într-o zonă verde însă rămâne și devine un criteriu tot mai dorit, atât pentru familiile care au copii și pun foarte mare accent pe petrecerea timpului liber în parc, dar nu numai. Într-o lume agitată, cu termene limită la job, în care cea mai mare parte a timpului se petrece la birou, weekendurile sunt dedicate plimbărilor în parc, mișcării.

Apartamentele din Città sunt aproape de parcuri importante ale capitalei: Parcul Național, Parcul Florilor, Parcul Morarilor, Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Bucuria unui confort sporit

O nouă locuință îți dorești să ofere mai mult confort. Un apartament la cheie este acela pentru care știi că nu mai trebuie să faci renovari, reparații, este un loc nou-nouț, tu ești primul proprietar, nu a mai stat nimeni înaintea ta acolo. În plus, te muți într-un timp scurt, apartamentul este complet finisat, cu toate dotările necesare.

Città Residential Park are apartamente care se caracterizează prin finisaje de cea mai bună calitate și dotări ultramoderne. Acestea au inclusiv încălzire prin pardoseală, astfel confortul este unul la nivel înalt.

În plus, ține cont că datorită soluțiilor moderne de încălzire și izolare termică, facturile tale de întreținere vor fi mult mai mici.

Alege apartamentul în funcție de necesitățile stilului tău de viață și ține cont de beneficiile pe care ți le oferă, analizează, pune în balans și decide pentru o locuință unde să îți facă plăcere să te reîntorci de fiecare dată.