În momentul în care realizezi că ești pregătit să îți întemeiezi o familie este și cel în care îți dai seama că ai nevoie de o locuință stabilă. Însă, când începi efectiv să cauți apartamente de vânzare în București cu 3 camere, lucrurile nu mai par chiar atât de simple și parcă niciunul nu îți satisface nevoile. Pentru a-ți ușura munca, am pregătit o listă cu 5 criterii de care ar fi bine să ții cont atunci când mergi să vizionezi apartamente de vânzare în București cu 3 camere:

Suprafața apartamentului

Suprafața apartamentului este un criteriu extrem de important de care trebuie să ții cont, mai ales dacă îți dorești o familie numeroasă. Chiar dacă la început un apartament de 3 camere cu o suprafață mai mică pare mai intim și mai călduros, cu timpul vei vedea că spațiul devine din ce în ce mai neîncăpător. Investește de prima dată într-un apartament cu 3 camere cu o suprafață de peste 90 mp, cum sunt cele din oferta noastră și vei vedea că nu vei regreta alegerea făcută!

Compartimentarea apartamentului

Compartimentarea apartamentului este aproape la fel de importantă ca suprafața lui. Din fericire, apartamentele de 3 camere pe care noi ți le punem la dispoziție au compartimentări inteligente și te ajută să folosești spațiul cât mai bine. Poți opta pentru diferite tipuri de compartimentări, tip C, G sau H, în funcție de nevoile tale. Alegerea compartimentării apartamentului ține mai mult de preferințe personale. Așa că, ar fi bine să te gândești dinainte cum dorești să fie dispus livingul sau dormitoarele.

Luminozitatea

Lumina naturală este extrem de importantă pentru sănătatea noastră, iar un apartament de 3 camere luminos te va încărca de energie și de bună dispoziție în fiecare dimineață. Evită apartamentele care nu au prea multe surse de lumină naturală pentru că pe termen lung sănătatea ta va avea de suferit. Alege un apartament cu 3 camere luminos, mai ales dacă plănuiești să îți petreci mult timp acasă.

Dotările standard

Un alt lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare atunci când mergi la vizionări de apartamente de vânzare în București cu 3 camere este reprezentat de dotările standard, cum ar fi obiecte sanitare, tâmplărie interioară sau exterioară, sistemul de încălzire, pardoseala, etc. Toate apartamentele de 3 camere din complexul nostru rezistențial au dotări ultramoderne și finisaje de cea mai bună calitate.

Apartamentele sunt izolate corespunzător, iar tâmplăria exterioară și interioară te va ajuta să economisești importante sume de bani cu încălzirea apartamentului. Numai încălzirea prin pardoseala îți va asigura o economie de energie cu până la 30%, dar și un confort sporit.

Prețul

Prețul este și el important atunci când ai un buget pe care vrei să îl respecți. În cazul acestor apartamente de vânzare în București cu 3 camere, prețul diferă în funcție de suprafață, compartimentare și multe alte criterii. Important este să vezi dincolo de investiția inițială și să te imaginezi locuind într-unul dintre aceste apartamente luminoase și spațioase.

Cartierul rezidențial Nuscocitta a fost creat special pentru nevoile unei familii, cu multe parcuri pentru copii, dar și spații verzi în care te poți relaxa. Dacă ești interesat de apartamentele din cartierul rezidențial Nuscocitta, programează-ți acum o vizită și hai să ne cunoaștem mai bine. Poate chiar îți vei găsi apartamentul de vis pe care să îl transformi în „acasă”!