Alegerea unui apartament este o decizie importantă din viață. Acasă este locul în care îți găsești pacea și confortul, unde evadezi din agitația de zi cu zi prezentă la muncă, în trafic. Când ajungi în propriul apartament este important să simți o stare de bine, calm, liniște.

Achiziția unui apartament întrunește echilibrul între bugetul deținut, stilul de viață și spațiul acela UAU în care ai visat mereu să te muți.

Cel mai important este ca noua locuință, fie apartament 2 camere sau unul cu 3, să se potrivească cerințelor stilului tău de viață. Dacă înainte de achiziția apartamentului ai realizat o listă cu ceea ce îți dorești de la noul apartament și ai reușit să păstrezi toate acele caracteristici pe care le-ai considerat prioritare pentru nevoile tale, felicitări!

De punctat este că apartamentul mult visat pentru o familie cu 2 copii va întruni cerințe diferite față de apartamentul pe care și-l dorește, de exemplu un burlac. În ciuda diferențelor de număr între membrii prezenți care locuiesc în casă și a stilului de viață, sunt câteva aspecte care arată că locuiești în apartamentul mult visat.

  1. Compartimentare bună

O compartimentare bună a apartamentului poate face diferența intre un spațiu care nu a fost exploatat la maxim și unul care oferă utilitate chiar și celui mai mic colțișor.

Toate apartamentele din Città Residential Park au fost gândite și împărțite astfel încât să profiți la maxim de spațiul lor și să te simți confortabil.

  1. Bucatărie complet utilată

Chiar dacă nu ești un concurent la Master Chef, este important să ai o bucătarie utilată cu aparatură care să îți ușureze munca. Fie că folosești mai mult cuptorul cu microunde sau ești o gospodină care gătește 5 feluri de mâncare într-o săptămână, o bucătărie în care să te simti bine este esențială.

Bucataria închisă este ideală pentru familiile care pun accent pe gătitul acasă, mirosul diferitelor preparate de mâncare nu va ajunge astfel la hainele agățate în cuier ori în living, unde îți dorești să te relaxezi după o zi sau o săptămână obositoare.

  1. Spațiu pentru musafiri

Nu spune nimeni că trebuie să ai un dormitor pentru oaspeți, însă loc pentru musafiri în living este necesar. Aspectul social al vieții nu trebuie așadar uitat. Cu siguranță îți face placere să îți inviți prietenii la tine, prin urmare, un living mobilat astfel încât să aibă loc și musafirii tăi este important.

  1. Finisaje de calitate superioară

Gresia, faianța, parchetul joacă un rol esențial în aspectul casei tale. Modelele care se întâlnesc astăzi pe piață sunt variate. Dacă sunt alese cu pricepere, conform unor principii de design bine stabilite, succesul apartamentului este garantat.

Apartamentele din Città Residential Park au finisajele incluse, acestea sunt de cea mai bună calitate, la fel și dotările (obiecte sanitare, uși interioare, ușă exterioară, centrală termică).

  1. Loc de parcare

Dacă conduci o mașină, știi foarte bine importanța locului de parcare. În cazul în care nu conduci, acest lucru se poate schimba în câțiva ani, prin urmare, un loc de parcare este propice, la fel când primești și musafiri care vin la tine cu mașina.

Città Residential Park pune la dispoziția proprietarilor atât locuri de parcare exterioare, dar și în  subteran. Stilul tău de viață devine astfel unul cu mult mai confortabil.

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro