Este un lucru știut că o garsonieră oferă un spațiu restrâns, potrivit de regulă pentru o singură persoană. Ideală în timpul studenției și chiar mai târziu, o garsonieră începe să nu mai fie resimtită ca un spațiu confortabil, chiar atunci când te astepți mai puțin.

Dacă treci printr-o perioadă în care experimentezi nevoia de mai mult spațiu, dacă ai început să îți pui pe hârtie bugetul, ia în considerare apartamente de vânzare 2 camere.

Află din rândurile de mai jos de ce este o alegere foarte bună un apartament cu 2 camere.

Spațiu bine delimitat

Un apartament cu 2 camere îți poate îndeplini acel vis de a avea un dormitor care să nu fie la comun cu bucătaria și camera în care primești oaspeții. Fiecare cameră are rolul ei bine definit. În Città Residential Park apartamentele au bucătărie închisă, prin urmare poți spune adio tuturor acelor zile în care mirosul de mâncare se simțea în așternuturi sau haine.

Loc pentru depozitare

Cu siguranță atunci când părasești o garsonieră pleci și cu gândul să ai mai mult spațiu pentru haine, pantofi. Un apartament cu două camere îți îndeplinește foarte bine această dorință a spațiului de depozitare. Gândește-te că în dormitor vei avea un șifonier mare pe tot peretele, că în hol vei putea amplasa un pantofar. În plus, profită de toate trucurile pentru o bună organizare, precum saci vidați sau un pat cu depozitare. Îți vei ține acolo și alți pantofi sau chiar aspiratorul.

Propriul birou

Foarte probabil îți dorești un loc al tău pentru studiu sau pentru a lucra la calculator. Un birou poate fi amplasat cu succes în living. Realizează așadar niște măsurători exacte ale spațiului tău din sufragerie și alege mobila în concordanță cu metrii disponibili. O greșeală des întalnită este achiziția de mobilier prea mare pentru camera destinată.

Confort sporit

Un apartament cu 2 camere știe să ofere confort sporit la fel ca și unul de 3. Prin urmare, chiar dacă este diferența de spațiu, atâta timp cât se potrivește nevoilor tale actuale este perfect. Într-un apartament cu 2 camere poate locui în mod confortabil un cuplu și chiar o familie cu un copil mic. Città Residential Park pune la dispoziție apartamente în care camera de zi este foarte bine delimitată de cea de noapte, astfel încât ai intimitatea pe care ți-o dorești.

Confortul vine și din dotările ultramoderne pe care ansamblul Città Residential Park le oferă în toate apartamentele, indiferent că sunt cu 2 camere sau 3 camere. Te bucuri așadar de încălzire prin pardoseală, de plăci ceramice și obiecte sanitare produse în Italia, de centrală termică s.a

Cheltuieli mai mici

Este important să știi că apartamentele din Città Residential Park beneficiază de soluții moderne de încălzire și izolare termică pentru costuri de întreținere mai mici. Apoi, prețul mai scăzut al apartamentului de 2 camere va însemna implicit o rată la bancă mai mică.

Vino la o vizionare pentru a cunoaște toate cele 5 tipuri de apartamente cu 2 camere (aproximativ 70 mp construiți) pe care Città Residential Park ți le pune la dispoziție.