Venirea unui nou membru în familie este o responsabilitate covârșitoare pentru orice cuplu care trebuie să creeze un mediu stabil, cald și primitor pentru mica minune. Confortul, spațiul de creștere, dezvoltarea și proximitatea devin, odată cu nașterea micului bebeluș, elemente pe care le priviți cu mai multă atenție. Toate detaliile cu privire la locul numit “acasă” vor influența dezvoltarea fizică a celui mic, starea de sănătatea și mediul social.

Nașterea unui bebeluș este o bucurie și de aceea oferirea mediului prielnic pentru dezvoltare este o sarcină serios tratată de viitorii părinti. Acesta este momentul în care trebuie să vă gândiți mai profund la locuință, spaţiu, intimitate, deci este imboldul perfect care vă îndeamnă să analizaţi ofertele imobiliare în vederea descoperirii apartamentului perfect.

3 camere într-un complex rezidențial, o idee inspirată

Nu este greu să ghiciţi de ce alegerea unei locuințe într-un complex rezidențial este soluţia pentru un nou început pentru familiile tinere, pentru cei ce doresc să pornească cu dreptul într-o nouă viaţă. Citta Residential Park este creat de la început pentru a face viaţa tinerilor mai lină, mai uşoară şi mai frumoasă. În acest complex puteţi lega prietenii cu familii blânde, puteţi aduce un plus de confort familiei şi vă puteţi bucura mai uşor de fiecare moment din viaţa celui mic. Cele mai multe apartamente de vânzare din complex vin cu avantajul spațiului, al prețului, al eficientei energetice, al proximității și al intimității, fapt pentru care pot fi considerate oaze de liniște pentru familiile tinere. Iată care sunt câteva dintre cele mai apreciate caracteristici ale locuințelor cu 3 camere și motivele pentru care trebuie luate în considerare.

Construcții noi, aerisite care oferă o stare pozitivă

Apartamentele cu 3 camere au dimensiuni generoase, fapt ce oferă numeroase posibilități de amenajare, fără a crea senzație de plin și încărcat. Sunt perfect compartimentate deci oferă avantajul familiei cu copii mici să se dezvolte armonios. Dormitorul matrimonial este situat alături de camera copilului și starea celui mic poate fi verificată de părinti fără a induce stres și anxietate. Dormitorul secundar este suficient de spațios încât poate găzdui copii de orice vârstă, suprafața generoasă permite mobilarea cu piese specifice pentru fiecare etapă de dezvoltare. În aceste încăperi își găsesc locul garderoba, pătuțul, masa de înfășat și țarcul de joacă, mai târziu o parte din piese pot fi înlocuite cu altele care să corespundă stadiului de dezvoltare, precum birou, loc de relaxare, s.a.

Living-urile din apartamentele cu 3 camere din complexul Citta Residential sunt generoase, sunt concepute pentru a crea o atmosferă caldă deosebită, pentru a încuraja la joacă, socializare și întărire a relațiilor de familie. În aceste încăperi puteți crea un mediu armonios care vă vă ajut să vă descoperiți și să faceți față noilor provocări.

Băile și bucătăria sunt spații perfect optimizate, echipate cu elemente noi și dispozitive de nouă generație, care oferă acea senzație că totul se realizează simplu, iar acest fapt vă ajută să faceți fata mai ușor ritmului tot mai alert de evoluție a situațiilor.

Confort ridicat cu costuri minime

Dacă alegeți un apartament în Complexul Citta alegeți un plus de confort, întrucât întregul proiect este gândit în cele mai mici detalii. Toate aspectele legate de eficientizarea energetică au fost atent implementate astfel încât să beneficiați de cele mai bune condiții, costuri minime și un mediu mai prietenos. Locuinţele sunt prevăzute de la început cu centrale în condensaţie, iar acestea sunt cunoscute pentru gradul ridicat de eficiență și impactul minim asupra mediului înconjurător, deci luați parte la un proiect de utilizare responsabilă a resurselor și poluare minimă. În fapt ajutați la păstrarea resurselor pentru generațiile viitoare.

Un mediu plăcut, sănătos pentru dezvoltarea tuturor membrilor din familie

După cum vă imaginați deja, complexul Citta Residance este apreciat și căutat de tineri, de familii care doresc să se bucure de alte valori. Aici aveți posibilitatea să urmăriți cum cei mici cresc, se dezvoltă și evoluează în condiții normale. Complexul este prevăzut cu numeroase locuri de joacă, adecvate tuturor categoriilor de vârstă, dar și cu spații amenajate pentru desfășurarea activităților recreative în aer liber. Toate aceste facilitați sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor mici, a școlarilor, adolescenților și părinților.

Dacă ați hotărât să oferiți bebelușului cele mai bune condiții de creștere și dezvoltare nu ezitați și luați decizii inspirate.