Cu toții ne dorim un apartament într-un bloc nou sau care să facă parte dintr-un complex rezidențial, care să ne pună la dispoziție toate facilitățile de care avem nevoie. Dar, oare care sunt cele mai importante facilități de care avem nevoie să le avem aproape de casă? Cum știm de ce avem nevoie înainte de a cumpără apartamentul?

Dacă prețul este unul dintre criteriile cele mai importante atunci când căutăm un apartament, trebuie să știi faptul că și zona pe care o alegi este unul dintre factorii importanți, iată de ce spunem asta, ce trebuie să ai aproape de casa ta!

Transportul în comun. Tramvai, autobuz, metrou sau orice alt transport în comun îți va ușura viața tocmai pentru că vei recupera timp pe care îl poți petrece mult mai prețios alături de cei dragi. Datorită transportului în comun vei putea ajunge mai usor la serviciu, facultate sau în oricare alte locuri în care ai nevoie. Gândește-te cum ar fi să depinzi de un singur transport, neștiind niciodată dacă îți poți face un program sigur.

Supermarket-uri. Orice fel de magazin în care poți găsi produsele de care ai nevoie într-o casă, dar și restaurante, cafenele, ar trebui să fie în apropierea apartamentului. Cu siguranță nu îți dorești să mergi cât mai departe pentru a putea face cumpărăturile zilnice, dar nici să faci o veșnicie până la cel mai apropiat restaurant, atunci când îți este foame. Orienteaza-te către o zonă care îți oferă aceste facilități sau care își dezvoltă aceste facilități în scurt timp de când te-ai mutat.

Spitale. Chiar dacă nu îți dorești să ai parte de ele, din păcate, pot exista situații în care ești nevoit să ajungi de urgență la spital sau într-o clinică specializată. În aceste cazuri, nu îți dorești să întârzii pentru că orice minut este prețios. Așa că optează pentru un apartament într-un bloc, care să îți pună la dispoziție, la o distanță scurtă de timp, acest avantaj.

Grădinițe și școli. Chiar dacă nu te muți încă de la început cu familia, în câțiva ani cu siguranță acest aspect se va schimba. Grădinițele și școlile primare este important să se afle în apropiere tocmai pentru a nu pierde mult timp atunci când mergi să îl lași pe cel mic. În primul rând pentru faptul că cei mici nu au foarte multă rabdare până ajung la destinația finală, dar și pentru faptul că nu îți permiți să pierzi mult timp prin trafic înainte de a ajunge la birou.

Aici, https://nuscocitta.ro/ este locul în care le vei găsi pe toate. O mulțime de autobuze, dar și tramvai și o stație de metrou aproape. Școli și grădinițe la doar câteva de minute de mers pe jos, spitale, dar și policlinică la doar câteva minute de mers pe jos sau cu mașina. Ai parte de relaxare pentru că vei găsi aproape parcuri, dar și săli de sport unde poți face mișcare.

Magazine, farmacii, complex comercial, benzinării, toate sunt la doar câteva minute de tine!