Ce poate fi mai fumos decât momentul în care iei decizia de a îţi căuta propriul apartament, locul care va deveni căminul tău şi al familiei tale, locul unde toate grijile şi problemele dispar, pentru a face loc senzaţiei de linişte şi confort. Cu siguranţă un apartament în ansamblul rezidenţial Nuscoccita poate face că toate aceste visuri să devină realitate, ca aspiraţiile să prindă contur şi apoi viaţă.

Proiectul imobiliar este unul îndrăzneţ, care se orientează pe necesităţile actuale ale cuplurilor tinere, ale familiilor ce doresc să crească într-un mediu sănătos, cu oportunităţi pentru dezvoltare şi posibilităţi numeroase pentru evoluţia copiilor.

Ansamblul rezidenţial Nuscocitta se afla într-o zonă în plină dezvoltare, bine conectată la oraş. Este situat în apropierea Pieţei Delfinului, în sectorul 2 din Bucureşti, iar în imediata proximitate se găsesc numeroase şcoli şi grădiniţe, dar şi alte puncte de interes – Parcul Naţional, Pacul Florilor, Centul Naţional de tenis, Naţional Arenă, Mega Mall şi multe altele, precum şi centre de sănătate – Spitalul Sf Pantelimon, Spitalul Malaxa, Spitalul clinic de urgenţă Ilfov.

Pentru început trebuie să iei în calcul ce tip de apartament îţi doreşti, din câţi membri este formată familia ta, pentru a alege varianta ideală de apartamente cu două sau trei camere şi diferite suprafeţe locuibile, cuprinse între 70 şi 92 mp. Aceste apartamente, sunt dispuse în patru clădiri cu subsol, parter şi 11 etaje.

Apartamente din Complexul Citta Residential sunt constuite după cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, şi oferă  soluţii moderne pentru eficientizarea costurilor de întreţinere, dealtfel beneficiază de spaţii verzi comune, locuri de joacă pentru copii, spaţii comeciale şi numeroase locuri de parcare.

Un alt avantaj de care poți beneficia alegând acest complex rezidenţial este securitatea ridicată. Întregul ansamblu este ințesat cu dispozitive de monitorizare care sporesc siguranţă personală a rezidenţilor.

Dacă ai hotărât că Nusciccita este locul perfect pentru tine şi familia ta, nu ezita pentru că te poţi muta în casă nouă chiar înainte de sărbătorile Pascale. Poţi trăi intensitatea acestei sărbători în locuinţa ta din ansamblul Citta.

Apartamente disponibile în complexul Nuscocitta

Poţi alege dintre cinci tipuri de apartamente cu două camere şi patru tipuri de apartamente cu trei camere. Toate apartamentele sunt decomandate şi eficient compartimentate, cu suprafeţe vitrate mari ce asigură o bună luminozitate. Locuinţele din acest complex sunt concepute pentru relaxare deci beneficiază de terasă proprie.

Locuinţele sunt prevăzute cu centrală proprie de apartament în condensaţie care oferă garanţia unui consum redus şi asigurarea unui randament mai bun. Detaliile sunt importante, fapt pentru care toată tâmplăria integrată este PVC tri-pan cu caracteristici de izolare termică şi fonică superioare.

Încălzirea în pardoseala este un lux, de care te poţi bucura fără costuri suplimentare. Sistemele implementate asigură economisire de energie cu aproximativ 30% iar confortul este sporit. Elementele pentru eficientizare energetică sunt ideale pentru familile cu copii, pentru că asigură o temperatură constantă în toată casa, oferă un mediu interior sănătos şi condiţii igienice superioare, precum şi o economie de spaţiu, nefiind necesară montarea corpurilorsuplimentare de încălzit.

Calitatea este un aspect ce creşte starea de bine şi de confort. Fapt pentru care în bucătării şi băi sunt montate gresie porțelanată şi plăci ceramice de înaltă calitate.

Uşile de intrare în apartament sunt cu structură metalică şi au sisteme de siguranţă bine puse la punct. Cele de interior au structură perimetrală de lemn. Prizele şi întrerupătoarele sunt acele detalii fine care oferă un design modern şi elegant, fapt ce îmbunătăţește aspectul vizual.

Nici detaliile exterioare nu sunt lăsate deoparte. Liftul, scara interioară, aspectul plăcut care te întâmpină de la primii paşi sunt detalii care te vor face să te simţi, cu siguranță ca acasă.

 

Sursa foto: Nuscocitta.ro