Achiziționarea unui apartament este o investiție pe termen lung, care se poate întinde pe mai mulți ani și tocmai din acest motiv, trebuie să reprezinte o alegere sănătoasă pentru un stil de viață echilibrat. Un apartament, indiferent de suprafață ori zonă, trebuie să îți ofere confort, avantaje și să îți pună la dispoziție facilități esențiale. Apartamentele sunt compartimentate diferit și chiar dacă vei găsi două apartamente cu același număr de camere, comparimentarea va fi întotdeauna alta, la fel și când vorbim despre avantaje. Așadar, iată care sunt facilitățile de care ar trebui să te bucuri atunci când te decizi să îți cumperi un apartament cu 2 camere nou.

Blocurile noi sunt cea mai indicată soluție atunci când îți cauți un apartament deoarece pot fi achiziționate încă din faza de construcție, iar astfel poți beneficia de un preț de achiziție mai mic.Un apartament cu 2 camere în București îți oferă posibilitatea să beneficiezi de finisaje și obiecte sanitare noi, tehnologii de ultimă generație, care nu au mai fost folosite de nimeni înaintea ta, tu fiind primul proprietar.

Vin cu un design modern. Spre deosebire de apartamentele din blocurile vechi, acolo unde găsești bucătării clasice, la fel și băi, în apartamentele noi vei găsi bucătării open space pentru un living cât mai mare, dormitoare aerisite și pline de lumină, dar și camere care au deja spațiul optimizat cât mai bine.

Nu au nevoie de reparații. Apartamentele vechi, înainte să te muți în ele, au nevoie de îmbunătățiri majore. Obiectele sanitare nu sunt întotdeauna într-o stare perfectă, țevile au probleme tehnice și trebuie schimbate, iar asta presupune o cheltuială în plus. Un apartament nou, cumpărat într-un complex rezidențial nu mai are nevoie de alte investiții deoarece este făcut cu materiale de calitate, proaspăt zugrăvit, așa că te poți muta imediat. Pentru următorii ani ești asigurat că nu ești nevoit să aduci nicio îmbunătățire.

Ai parte de garanție. Fiind noi și proaspăt instalate, obiectele sanitare dintr-un apartament nou au încă garanție de care tu vei beneficia câțiva ani. Mai mult de atât, ai parte de siguranță și încredere prin intermediul tehnologiilor moderne la nivelul interfoanelor montate, dar și a camerelor de supraveghere.

Blocurile sunt izolate termic. Acest avantaj te va ajuta să economisești bani atunci când vin facturile de întreținere ale apartamentului. Nu vor exista pierderi de căldură deoarece ferestrele, ușile și pereții sunt bine izolați.

Apartamentele cu două camere din blocurile noi sunt compartimentate diferit pentru a satisface orice nevoie. Vei găsi apartamente decomandate, dar și semidecomandate, în funcție de cum vrei să îți împarți spațiul.