Achiziționarea unei locuințe are în vedere mai mulți factori, pe lângă aspectul financiar, un alt element important îl constituie spațiul util pe care îl găsești disponibil. Apartamentele cu 3 camere au devenit varianta ideală pentru un public variat deoarece sunt o opțiune potrivită atât pentru un cuplu care își dorește mai mult spațiu, cât și pentru o familie cu mai mulți membri.

De ce să alegi un apartament cu 3 camere

Spațiul interior dintr-un apartament cu 3 camere a devenit soluția ideală datorită compartimentării special concepute pentru a maximiza cât mai bine spațiul util. Astfel că, spațiul generos se împarte în două dormitoare, un living spațios și luminos, bucătărie închisă, două băi utilate, dar și terasă. Vorbim aici despre apartamentele cu trei camere amplasate în complexul rezidențial Nuscocitta, acolo unde fiecare locuință în parte vine cu dotări suplimentare față de orice alte apartamente situate în blocuri cu o construcție mai veche.

Dacă vorbim de blocurile vechi, nu întotdeauna ai norocul să găsești un apartament care să îți pună la dispoziție spațiul de care ai nevoie, mai mult de atât, orice modificare suplimentară fiind și un cost în plus.

Apartamentele noi sunt gândite tocmai pentru a acoperi o gamă variată de nevoi, spațiul liber fiind principala cerință a consumatorilor. Camerele pot fi amenajate în funcție de preferințe, datorită finisajelor de calitate și dotărilor ultramoderne puse la dispoziție, tot ce trebuie să faci este să vezi apartamentele de 3 camere de vânzare.

Materialele din care sunt construite apartamentele în complexul rezidențial Nuscocitta corespund celor mai înalte standarde din domeniul construcțiilor deoarece se bazează, în primul rând, pe confortul tehnic de care clienții au nevoie.

Printre dotările standard pe care le vei regăsi în orice apartament din complex se regăsesc: obiecte sanitare de înaltă calitate, prize și întrerupătoare deja montate, încălzire centrală termică, dar și încălzire prin pardoseală, spațiul deja pregătit pentru aparatele de aer condiționat, plăci ceramice de înaltă calitate, dar și ascensoare de ultimă generație.

Din punct de vedere financiar, prețul unui apartament cu trei camere este direct proporțional cu serviciile și dotările incluse, fiind astfel cea mai avantajoasă soluție deoarece există trei metode de finanțare: surse proprii, credit ipotecar sau programul “Prima Casa”, cât timp sunt fonduri disponibile.

Mai mult de atât, apartamentele cu 3 camere sunt locuințele cele mai căutate și pentru închiriere, așa că dacă nu îl cumperi pentru a locui imediat în el, ai toate șansele să îl inchiriezi într-un timp scurt.

Din punct de vedere al poziționării, apartamentele sunt situate într-o zonă liniștită, dar aproape de centru și de orice alte nevoi. Complexul este situat în apropierea centrelor comerciale, farmaciilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor și policlinicilor private, dar și parcurilor sau zonelor special amenajate pentru a petrece timpul în aer liber.