Achiziția unei locuințe poate reprezenta una dintre cele mai mari investiții, care se poate întinde pe termen lung. Tocmai din acest motiv, pentru a fi un spațiu de locuit cât mai confortabil, zona în care te decizi să îți cumperi un apartament, dar și suprafața utilă de locuit trebuie să îți oferă o gamă variată de facilități. Pentru că zonele rezidențiale se dezvoltă din ce în ce mai mult, iată care sunt avantajele de care trebuie să beneficiezi o dată mutat într-un cartier rezidențial.

Confortul este una dintre dorințele principale ale oricărui viitor proprietar de apartament. Cu toții ne dorim o locuință care să ne pună la dispoziție suficient spațiu de depozitare, o priveliște frumoasă, o zonă liniștită și dotată cu tot ce ai nevoie, pentru a-ți asigura un trai de viață sănătos și echilibrat. Alegerea unui apartament trebuie să țină cont și de următoarele:

Zonă aflată într-o continuă dezvoltare. Cu siguranță nu îți dorești să te muți într-un apartament într-o zonă care nu îți pune la dispoziție nicio facilitate, nici măcar rețeaua de gaze. Dezvoltarea complexului în care urmează să te muți trebuie să îți asigure că vei beneficia de orice utilitate de care ai nevoie, energie electrică, gaze, apă caldă menajeră fără probleme, etc. Iar, când vine vorba despre un stil de viață sănătos, zona în care te muți trebuie să fie una aerisită, blocurile să nu fie mult prea apropiate între ele, să fie amenajate spații verzi și parcuri pentru copii.

Localizare. Cele mai multe dintre complexurile rezidențiale sunt construite în zone liniștite, ferite de aglomerația și agitația zilnică. Chiar dacă ai nevoie de liniște, asigură-te că ai acces facil la liniile de transport în comun, mai ales dacă nu ai încă mașină personală. Dacă ești aproape de metrou este cu atât mai bine, mai ales că în București poți ajunge oriunde cu metroul, într-un timp foarte scurt. Un complex rezidențial în Pantelimon îți pune la dispoziție atât stații de metrou apropiate, cât și alte mijloace de transport în comun, pe care nu ești nevoit să le aștepti mult timp.

Apartamente noi. Ești primul proprietar și ai parte de apartamentul mult visat. Nu a mai locuit nimeni în afară de tine, nu au mai fost făcute alte modificări în interior, astfel că poți adapta spațiul în funcție de nevoi. Apartamentele sunt construite modern tocmai pentru a se potrivi în mai multe cazuri, chiar dacă ești o persoană singură, dar și o familie cu mai mulți membri. Apartamentele noi beneficiază și de finisaje noi, de calitate. Vei găsi obiecte sanitare, dar și mobilier complet nou, adaptat spațiului din apartament, fiecare cameră fiind compartimentată eficient. De asemenea, apartamentele sunt termoizolate, fapt care te ajută să nu pierzi căldura pe timpul iernii și să economisești la facturile de curent.

Blocurile sunt construite după standarde înalte de calitate și siguranță. Sunt gândite soluții pentru a eficientiza cât mai bine costurile de întreținere și există soluții moderne de securitate și de monitorizare în tot complexul