Achiziționarea unui apartament aflat într-o zonă în plină dezvoltare și bine conectată la oraș este o investiție pe care trebuie să te asiguri că p faci inteligent astfel încât să beneficiezi de toate facilitățile de care ai nevoie. Pentru un confort ridicat, eficiența și siguranța sunt factorii importanți pe care trebuie să îi verifici. Iar pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere, iată care sunt recomandările noastre pentru a alege opțiunea cea mai avatajoasă.

Ce trebuie să aibă casa în care urmează să te muți

Construite după standarde înalte de siguranță, încredere și calitate, complexurile rezidențiale care găzduiesc majoritatea apartamentelor de vânzare trebuie să fie spații moderne, recent amenajate și adaptate cu soluții cât mai practice de eficientizare a costurilor de întreținere. Apartamentele cumpărate pe termen lung trebuie să aibă incluse facilități precum parcare privată, spații comerciale în apropiere, parc securizat pentru copii împreună cu locuri de joacă, dar și școli, grădinițe, spitale, policlinici, dar și alte puncte de interes.

Cand este o adevărată plăcere să te întorci acasă

Cauți apartamente de vânzare de 2 camere, deja ți-ai stabilit bugetul și tot ce ți-a mai rămas de făcut este să îl găsești pe cel care ți se potrivește din toate punctele de vedere. Pentru a te asigura ca ești înconjurat de siguranță și ai un confort sporit apartamentul trebuie să aibă inclus:

  • Structură de rezistență care să fie realizată șa un grad seismic ridicat, fără să ridice complicații, dar și un sistem avansat de detecție și prevenire incendiu, care să conțină hidranți și desfumare. Tot din punct de vedere al siguranței sunt importante și izolațiile rezistente la zgomot, foc sau alte schimburi de temperatură și siguranță a instalațiilor sanitare și electrice.
  • Finisaje de calitate si dotări ultramoderne. Structura trebuie să fie realizată din materiale rezistente precum stâlpi și grinzi din beton armat, în timp ce compartimentările interioaare să fie realizate din diagragme și zidărie. În cazul placărilor este recomandat să se folosească placaj ceramic de înaltă calitate tocmai pentru a asigura siguranță. În cazul dotărilor ultramoderne se încadrează și instalațiile termice, respectiv încălzirea în pardoseală, care garantează o economie la energie de până la 30%. Centrală termică în condensație cu un randament ridicat și tiraj forțat, cu panou de control electronic, pentru a permite un control mai ușor. Preechipare completă a echipamentelor de aer condiționat. Ascensoarele trebuie să fie de ultimă generație, rapide și silențioase pentru a nu face zgomot în bloc.
  • Din punct de vedere al confortului, fiecare suprafata din interior trebuie să asigure o bună luminozitate, o suprafață utilă, geamuri securizate, terasă hidroizolată și băi dotate cu obiectele sanitare esențiale.
  • Din punct de vedere al decomandării, apartamentele cu 2 camere, dar și cu 3 vin decomandate, cu bucătărie închisă, la fel și cu terasă.