Facilități

 • Apartamente decomandate și eficient compartimentate
 • 5 tipuri de apartamente cu 2 camere (aprox. 70 mp construiți)
 • 4 tipuri de apartamente cu 3 camere (aprox. 92 mp construiți)
 • Suprafețe mari vitrate ce asigură o bună luminozitate
 • Apartamentele cu 3 camere au 2 băi complet utilate
 • Toate apartamentele beneficiază de terasă proprie
 • CENTRALA PROPRIE DE APARTAMENT ÎN CONDENSAȚIE ASIGURĂ UN RANDAMENT MAI BUN ȘI CONSUM REDUS, ÎN COMPARAȚIE CU CELE CLASICE.
 • TÂMPLĂRIA PVC TRI-PAN CU IZOLARE TERMICĂ ȘI FONICĂ SUPERIOARE.
 • ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ ASIGURĂ ECONOMIE DE ENERGIE ȘI UN CONFORT SPORIT, IAR LIPSA RADIATOARELOR VĂ PERMITE O MAI BUNĂ GESTIONARE A SPAȚIULUI.

Finisaje și dotări ultramoderne

STRUCTURĂ

Sistemul de fundare este alcătuit dintr-un radier general cu grosimea de 160 cm. Suprastructura este de tip dual, alcătuită din diafragme, stâlpi și grinzi din beton armat. Planșeele din beton armat au grosimea de 15 cm. Elementele structurale sunt dispuse în plan, într-un sistem capabil să ofere rezistență și rigiditate, într-o măsură suficientă și echilibrată.

ADAPOST A.L.A. (Aparare locala Antiaeriana) prevazut in subsol

ÎNCHIDERI EXTERIOARE ȘI TERMOSISTEM

Pereții exteriori sunt alcătuiți din blocuri de zidărie termoizolantă peste care se va monta un termosistem cu grosime de 10 cm din Polistiren.

TÂMPLARIE EXTERIOARĂ – TRI-PAN – PINUM

Tâmplarie PVC Salamander Streamline 76. Cu 5 camere de izolație interioară, Uf = 1,3 W/mp*K, cu adâncime constructivă de montaj de 76 mm.

Armătură metalică din oțel zincat cu grosime de min 1.5 mm culoare GRI. Feronerie ROTO NT, finisaj TITAN MAT, mânere Hoppe secustik, închidere multipunct și ciupercă de siguranță;

Geam termoizolant cu grosimea pachetului de 40 mm:

 • 4 Season / Float 4 / Low-e 4 (argon) – Ug = 0.9W/mp*K
Geam termoizolant de siguranță cu grosimea pachetului de 40 mm:
 • 33.1 Low-e / Float 4 / 33.1 Low-e (argon) – Ug = 1.1 W/mp*K
 • 44.1 Low-e / Float 6 / 44.1 Low-e (argon) – Ug = 1.3 W/mp*K

COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE

Compartimentările, fie între două apartamente, fie între un apartament și spațiile comune, vor fi realizate din diafragme și zidărie. Compartimentările din cadrul fiecărui apartament se vor realiza din blocuri de zidărie.

PARDOSELI

Parchet laminat 10 mm clasa abraziune AC 4 (trafic intens), potrivit pentru încălzirea în pardoseală.

În bucătării și băi se va monta gresie porțelanată (producător ITALIA).

PLACĂRI

În băi și grupurile sanitare se va folosi placaj ceramic de înaltă calitate, producător ITALIA.

TÂMPLĂRIE INTERIOARĂ – PINUM

Ușile BLINDATE de intrare în apartament: structură metalică, prag de metal cu izolație de cauciuc, izolație termică și fonică (vată minerală), broască safe-type Italia (3+1 chei), vizor 180 de grade, mânere din aluminiu, finisaj argintiu (ITALIA).

Ușă de interior model PINUM SMART, foaia de ușă celulară, cu structură perimetrală de lemn, melaminată, toc drept MDF, melaminat, finisaje de culori Alb, Stejar, Wenge sau Gri.

OBIECTE SANITARE

Băile vor fi complet utilate cu obiecte sanitare de înaltă calitate (vas suspendat, lavoarul va fi montat pe un blat din stejar stratificat) inclusiv baterii pentru lavoare și cadă/duș, producător ITALIA.

APARATAJ TERMINAL

Prize și întrerupătoare producător B-TICINO. Aparataj cu un design modern și calitate superioară, care acoperă în același timp o varietate mare de nuanțe și texturi.

INSTALAȚII TERMICE – Încălzire în pardoseală

Încălzirea la nivel de apartament se va realiza printr-un sistem ultramodern de încălzire în pardoseală care garantează:

 • Economie de energie (~30%).
 • Confort termic deosebit (ideal pentru copii, podea caldă, temperatură uniformă în toată casa).
 • Mediu interior sănătos (nu se ridică praful în atmosferă, ideal pentru alergici).
 • Oferă condiții igienice superioare (nu se formează zone umede pe pardoseală, astfel se evită formarea coloniilor de bacterii).
 • Protejează centrala termică (sistemul utilizează agent termic de joasă temperatură la 30 – 40oC).
 • Economie de spațiu (libertate și flexibilitate în amenajarea interioară, posibilitatea mobilării încăperilor fără corpuri de încălzit).
 • În baie, încălzire în podea și radiatoare port prosop.

CENTRALĂ TERMICĂ

Centrală termică 24kw în condensație cu randament ridicat, cu tiraj forțat, cu panou de control electronic. Centrala asigură un confort sporit în prepararea instantanee a apei calde, prin schimbătorul de căldură în plăci, care permite furnizarea rapidă a apei la temperatură constantă și debit confortabil.

AER CONDIȚIONAT PREECHIPARE
În living room este prevăzută preechiparea completă a alimentării echipamentelor de aer condiționat.

ASCENSOARE

Ascensoarele de ultimă generație, producător SCHINDLER, silențioase și rapide. Fiecare corp de clădire va fi prevăzut cu câte 2 ascensoare cu o capacitate de 8 persoane.